reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A nie wiadomo. Kobieta zmienia jest wiec wiesz [emoji23]
Dzis byliśmy w centrum handlowym i poszliśmy cos zjeść. Moj chińczyka, ja z młodym kfc. Chodził taki facet brudny, smierdzacy, zbieral resztki ze stołów, co kto nie dojadł, dorwał kubełek z resztkami kurczaka i usiadł niedaleko nas. Ludzie patrzyli sie na niego z obrzydzeniem, bo faktycznie śmierdziało z deka, ale myśle kuźwa na co tu sie patrzeć. W końcu ochroniarz przylazł i chciał go wywalić, bo sie ktoś poskarżył. Mowię do niego "zostaw człowieka, siedzi je, krzywdy nikomu nie robi. Nic nie ukradł, nie robi nic złego." A ten do mnie ze śmierdzi i klienci sie skarżą. Mowię "tak to pokaz mi którzy" i pytam "a ty gościu i szanowni klienci wiedza gdzie bedą jutro? Moze pod mostem. Zycie zmienia sie w jednej sekundzie i zostaw tego człowieka w spokoju" młody nie zjadł kanapki, moj chłop tez pół boxa zostawił i pytam sie gościa jest pan głodny? Mowi ze tak, pokazuje co mam mowi ze chce i oddałam mu to żarcie, a teraz żałuje ze jezzcze chociaż z 10zl mu nie dalam, ale tylko kartę miałam i nie pomyślałam w ogóle tak mnie wkurzyli ludzie. Bo tak naprawdę nie śmierdziało az tak mocno, siedziałam metr od niego i jakoś mnie to nie ruszyło. Ehh.

Bog.Cie wynagrodzi tym pieknym uczynkiem ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria to prawda ze niewiadomo komu sie pomaga. Najczęściej matki z dziećmi zebrajace to naciągaczki i już nie raz sie przekonałam. Zawsze jak widzę taka osobę to pytam czy chce cos do jedzenia. Jak mówi ze nie to NIE, ide dalej. A tego typu faceta spotykam po raz kolejny. Kiedyś chodząc do szkoły na dworcu podszedł jeden taki i pyta czy mu dam papierosa, miałam to dałam, pyta czy mam jakieś drobne, mowię, ze nie ale ze mam bułki z szynka. No kuźwa nigdy nie widziałam żeby ktoś sie tak cieszył z trzech bułek. Serio. Zawsze daje jedzenie, a jak widzę ze sie cieszy i je, to dopiero wtedy mogę dac kasę. Nawet jak przepije. Świata nie zmienię. Nie raz mi mówili ze głupia jestem, bo mi nikt za darmo nic nie daje. Ale co mnie to, nie zbiednieje.

Ostatni seksior zaliczony[emoji106] teraz niech sie dzieje wola Nieba[emoji7][emoji173][emoji23]

A ginekolog nie przepisze mi clo bez monitoringu cyklu co nie[emoji52]?
Hmm pewnie nie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carmen ja sie trochę boje brac cos bez konsultacji z lekarzem. Pojde i zobaczymy wtedy co mi powie[emoji6]
Dawaj lepiej recepte na dziecko![emoji8] codziennie sie kochalas z mężem? Czy mieliscie przerwy? Jakies pozycje?[emoji13]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wrocilismy dopiero od teściowej , padam na pysk...

Carmen tys jest aparatka [emoji23] nie sprawdzalam czy faktico leci?

Dziewczyny nie uciekajcie stąd [emoji19]

Bananka no to gratulacje ! [emoji8]

Nuria widzisz oby ziółka zadziałały jak u bananki [emoji4]

Anula a ty pijesz ?

Ness no nie umialam sie oprzeć temu komplecikowi [emoji38][emoji4]
A w pon jade do pepco nie wiem jak to wytrzymie by za duzo nie kupić [emoji23]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]

reklama
Do góry