Carmen24
Fanka BB :)
Surowego nie można w ciąży jeść
Z.mala tez jadlam surowe.
Ale to byl ostatni raz. Podporzadkuje sie
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Surowego nie można w ciąży jeść
W pierwszej ciazy dowiedzial sie pp zwyklym tescie, teraz chcialabym jakoś tak orginalnieAgnesis a na dlugo planujecie zawiesić starania?
Carmen [emoji23][emoji23] szacun, ja bym nie wytrzymala z taka nowina[emoji23]
Tak mi sie nie chce ale chyba jeszcze dzis zalicze seks, tak dla pewnosci[emoji23][emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Agnesis a na dlugo planujecie zawiesić starania?
Carmen [emoji23][emoji23] szacun, ja bym nie wytrzymala z taka nowina[emoji23]
Tak mi sie nie chce ale chyba jeszcze dzis zalicze seks, tak dla pewnosci[emoji23][emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze im przygadalas. Ludzie czasem są gorsi niż świnie.A nie wiadomo. Kobieta zmienia jest wiec wiesz [emoji23]
Dzis byliśmy w centrum handlowym i poszliśmy cos zjeść. Moj chińczyka, ja z młodym kfc. Chodził taki facet brudny, smierdzacy, zbieral resztki ze stołów, co kto nie dojadł, dorwał kubełek z resztkami kurczaka i usiadł niedaleko nas. Ludzie patrzyli sie na niego z obrzydzeniem, bo faktycznie śmierdziało z deka, ale myśle kuźwa na co tu sie patrzeć. W końcu ochroniarz przylazł i chciał go wywalić, bo sie ktoś poskarżył. Mowię do niego "zostaw człowieka, siedzi je, krzywdy nikomu nie robi. Nic nie ukradł, nie robi nic złego." A ten do mnie ze śmierdzi i klienci sie skarżą. Mowię "tak to pokaz mi którzy" i pytam "a ty gościu i szanowni klienci wiedza gdzie bedą jutro? Moze pod mostem. Zycie zmienia sie w jednej sekundzie i zostaw tego człowieka w spokoju" młody nie zjadł kanapki, moj chłop tez pół boxa zostawił i pytam sie gościa jest pan głodny? Mowi ze tak, pokazuje co mam mowi ze chce i oddałam mu to żarcie, a teraz żałuje ze jezzcze chociaż z 10zl mu nie dalam, ale tylko kartę miałam i nie pomyślałam w ogóle tak mnie wkurzyli ludzie. Bo tak naprawdę nie śmierdziało az tak mocno, siedziałam metr od niego i jakoś mnie to nie ruszyło. Ehh.
Carmen- No jak mięsko zbadane to niby można , ale bezpieczniej jest odpuścić surowe bo nie wiadomo w jakich warunkach , chodź ja w tej ciąży tez skusiłam się na surowe sushi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom