reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen na negatywie niby cos widze, ale lepiej sie nie nakrecac bo wiesz ze to roznie sie moze skonczyc

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem,wiem.
Juz sie przyzwyczailam do niepowodzen.

Trudno... widocznie jeszcze nie teraz mam zostac mama.
Edit. Bola mnie dzis bardzo korzonki i nerki,wiec to moj pewny objaw miesiaczki. Od zawsze tak mam i nigdy ten objaw mnie nie wyprowadził w pole :)
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen zrób za dwa dni, bo sama widziałaś ze miałam taki cień 5minut przed okresem [emoji23]

Carmen ja cos tam widzę , ale ja nawet na moich wszystkich testach cos widziałam...
Najlepiej powtórzyć jutro lub w sobotę [emoji4] oczywiście kciuki ogromne za ciebie ! [emoji110][emoji110]

Tynka no to była pierwsza akcja taka , mam nadzieje , ze juz sie nie powtórzy [emoji4]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]

Carmen ze teraz wyszedl negatywny test nie znaczy ze w sobote tez wyjdzie! Wiec nie rycz!![emoji8]
Ja w negatywie widze cien ale nie wiem czy go sobie wmawiam czy na pewno jest. Jesli to ciaza to kreseczka bedzie ladna za 2 dni, wiec nie wszystko stracone!
Za wczesnie zrobilas.
I nie placz![emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen zrób za dwa dni, bo sama widziałaś ze miałam taki cień 5minut przed okresem [emoji23]

W sobote pewnie chlupnie krwia [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No i test testowi nie równy ...
Pamiętacie jak ki wychodziły bladziochy ba samym początku na drugi dzień bobo test slupkowy i żadnej kreski - inny znow pozytyw , nie ma ci tracić nadzieji [emoji4]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]

Carmen, czekamy do soboty ...:) Zawsze wychodziła Ci biel wizira a teraz może to jakiś znak :)
Rene syndrom wicia gniazda zakończony ? Wysprzątałaś już wszystek przed porodem ?:)
Tynka, piękna już waga ...to pokazuje, że poród już coraz bliżej ...:)
Bum ...na wymioty nie mam lekarstwa, chociaż wczoraj był spokój. Tylko suchary, krakersy ...same suche jadłam. I wymiotów nie było, ale za to prawie zasłabłam w sklepie ...się na mnie jak na pijaną patrzyli.

Tynka ...remont idzie ku końcowi ...się chłopak stara. Pojechał po łączniki do listew i młodego do szkoły.
Klnę tą wielką szafę, ale musi być w sypialni póki co ...
WP_20170309_003.jpg

WP_20170309_001[1].jpg

Załączniki

• WP_20170309_003.jpg
    WP_20170309_003.jpg
    186,5 KB · Wyświetleń: 214
  • WP_20170309_001[1].jpg
    WP_20170309_001[1].jpg
    104,5 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Nuria to tym bardziej mam nadzieję, że to była moja prorocza pomyłeczka :-) tak odruchowo to napisałam, że może coś być na rzeczy. Jak organizm osłabiony chorobą, to zarodek się łatwiej zagnieżdża:-)
Potwierdzam! Nawet ginekolog mi to mówił, że najlepszy czas na poczęcie to ................GRYPA :D
Organizm jest tak zafiksowany walką z wrogiem, że jajca nie zauważa ...i pełna olewka :)

Do góry