Carmen24
Fanka BB :)
Ooh pardon z Agnes mialo.bycNie ja tylko Agnesis niunia
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooh pardon z Agnes mialo.bycNie ja tylko Agnesis niunia
To Rene pozna date spotkania z mlodaHejka:-)
Nuria seksik najlepsze lekarstwo na wszelkie przeziębienia:-)
Bum jak tam noc minęła?
Nuria to jutro poznasz datę spotkania z córeczką, ale super:-)
Nati trzymam kciuki za wizytę:-) na którą masz? Daj znać ile olbrzymek waży:-) ciekawy czy przebije Olisia naszej Karoli:-)
Nessi jak tam remonty? Całą noc mąż pracował?
Carmen pochwal się podartymi spodniami jak kupisz:-) mnie się takie bardzo podobają i nawet lubię długość do kostki, ale to trzeba mieć zgrabne nogi. Ja to już sobie mogę tylko pomarzyć.
Arte super, że dzień w pracy udany. Oby tak dalej:-) jednak nie będziesz się z mężem mijac jak będziecie na jednej zmianie:-) ale się trafiło fajnie.
Agnesis i Anula wracać tu do nas proszę:-*
Ja już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Młody nadal jest chłopcem i waży ok. 2300. Niektóre pomiary ma na 35 tygodni nawet...a ja jestem dziś 33+1. Mowie do lekarza, że wolałabym żeby się urodził średni taki z 3500 kg starczy, no usłyszałam że na pewno będzie większy...jeszcze trochę czasu jest to zobaczymy. Następna wizyta za 3 tygodnie.
A ja dzis se szczelilam testa,ale zaluje.....Tynkuś [emoji7] bardzo bym chciala poznac datę spotkania z córeczka ale to mialo byc chyba do Rene[emoji8]
Super ze z maluszkiem wszystko dobrze[emoji7]
Juz niedlugo sie na swiecie pojawi[emoji7][emoji106]tak samo u Rene[emoji7]
Oj dawno tu pozytywa nie bylo[emoji53]
Carmenw Tobie nadzieja[emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom