reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte- miłej pracy

Nessi- coraz lepiej ten remont wyglada :)

Bum- zdrzemnij się w dzień :-)

Rene- daj znać jutro po wizycie , co do cc to jak będziesz mieć skierowanie a zaczniesz rodzic szybciej to i tak powinni zrobić cc tak mi się wydaje

Carmen- coś tam widać na negatywie , nie płacz zrób za dwa dni i się okaże trzymam &&&

Tynka- mój Adaś chyba jednak nie pobije rekordu ma 3600g

No ja po usg mały nadal przyspiesza termin ale teraz o mniej tydzień temu ważył 3700g , a dziś 3600g według usg to 38tc mam chodzić na zakupy męczyć się , a urodzę SN w przyszłym tygodniu , w poniedziałek mam ktg i badanie szyjki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ci dobrze ... też już bym chciała być na wybuchu . Twój ładną wagę już ma wiec wszystko będzie ok

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nio. Choć ponoć szyjke mam długą i zamknięta. Żebym wiedziała że to bezpiecznie dla małej to już bym chciała urodzić. Leci na hbo ... gdzie jest dory. Uwielbiam ta bajkę , Wiki tez wpatrzona wiec mogę poleżeć [emoji16].
Ness czy jak dziecie czasem Cię proszą żebyś się z nimi bawiła A Tobie po prostu się nie chce , też masz takie wyrzuty sumienia ? Ja kompletnie nie mam sil na zabawy z wiki , więc te bajki to dla mnie ratunek

z tym bawieniem się z małą mam podobnie , ale całe szczęscie też umie się sama zabawić - moja siostra mi ją bierze od czasu do czasu , więc musi też to jakoś przecierpieć :D

z tym bawieniem się z małą mam podobnie , ale całe szczęscie też umie się sama zabawić - moja siostra mi ją bierze od czasu do czasu , więc musi też to jakoś przecierpieć :D
Ja chyba swojej od początku tygodnia odmawiam Ale nie mam sil przy końcu tej ciąży . A z kolei zaraz wbijam sobie do głowy że jestem zła i potem będzie mieć kiedyś do mnie o to pretensje :/

Nessi u nas jedna na wątku właśnie odeszła bo posłużyła się z drugą o te lampy czy bezpieczne w ciąży czy nie [emoji23]

Carmen24l na negatywie widzę cień nie mogłabyś zrobić jutro z rana?

Bum jechałam po lamówkę. Kupiłam kilka ubranek w lumpeksie i przy okazji w Rossmann 5 pieluszek tetrowych. Zacznę już chociaż po jednej rzeczy do wyprawki kupować przy okazji to potem będzie lżej :) dodatkowo małe zakupy w Lidlu i padłam a teraz musze do teściowej jechać :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nio. Choć ponoć szyjke mam długą i zamknięta. Żebym wiedziała że to bezpiecznie dla małej to już bym chciała urodzić. Leci na hbo ... gdzie jest dory. Uwielbiam ta bajkę , Wiki tez wpatrzona wiec mogę poleżeć [emoji16].
Ness czy jak dziecie czasem Cię proszą żebyś się z nimi bawiła A Tobie po prostu się nie chce , też masz takie wyrzuty sumienia ? Ja kompletnie nie mam sil na zabawy z wiki , więc te bajki to dla mnie ratunek

Ja jak nie mam siły to bierzemy planszówkę i gramy...lżej mi wtedy kostką rzucić jak się czołgami bawić :)

Zdrzemnęłam się dwie godzinki i czuje się okropnie. Tak mnie połamało, że szok. Już nigdy więcej spania w dzień.

Nati jednak co sprzęt, to inna opinia. Ciekawe ile faktycznie będzie ważył. Rany jakbym ja usłyszała opinie, że za tydzień mogę rodzić, to bym skakała z radości. Tak się doczekać nie mogę, bo nie wiem co mnie czeka he he he.

Majka ale ci się forumowiczki trafiły...ciekawe czy na innych wątkach jest to samo. Po co to się obrażać, przecież każdy ma prawo mieć swoją opinię.
Mój mąż jutro ma wypłatę i chyba odwiedzę Rossmana:-) jeśli chodzi o ubrania to mi już takie zakupy nie sprawiają przyjemności to sobie chociaż szampon kupię:-D:-D

Zdrzemnęłam się dwie godzinki i czuje się okropnie. Tak mnie połamało, że szok. Już nigdy więcej spania w dzień.

Nati jednak co sprzęt, to inna opinia. Ciekawe ile faktycznie będzie ważył. Rany jakbym ja usłyszała opinie, że za tydzień mogę rodzić, to bym skakała z radości. Tak się doczekać nie mogę, bo nie wiem co mnie czeka he he he.

Majka ale ci się forumowiczki trafiły...ciekawe czy na innych wątkach jest to samo. Po co to się obrażać, przecież każdy ma prawo mieć swoją opinię.
Mój mąż jutro ma wypłatę i chyba odwiedzę Rossmana:-) jeśli chodzi o ubrania to mi już takie zakupy nie sprawiają przyjemności to sobie chociaż szampon kupię:-D:-D
Tynka takie sobie wzielam portki ;)

We wloszech dzis skwar, na krotkim rekawku szlam [emoji1][emoji1]
1489070521-aaaaaa.jpeg

Nie to żebym mój flakowaty brzuch pokazywala,ale fajne sa bo nie maja u gory wykonczenia, ktore zazwyczaj uwiera. Fajne wysiepane i nic mnie nie gniecie [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen[emoji7] dzis widzialam podobne na fb gdzies i tez mi sie spodobalo u nich brak zakonczenia u gory[emoji106][emoji3] super sa[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry