reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi o dziwo syndrom mi minął bo ostatnio czuje się wypluta, głowa to masakra budzę się w nocy z bólu i biorę procha żeby móc spać dalej , od wczir boli mnie brzuch jak na okres . Mało tego wczoraj kupowalismy auto wiec musieliśmy zrobić ponad 250 km myślałam ze oszaleje Ale chociaż mamy ten problem z głowy przed porodem .
A Ty jak sie czujesz kochana ??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi o dziwo syndrom mi minął bo ostatnio czuje się wypluta, głowa to masakra budzę się w nocy z bólu i biorę procha żeby móc spać dalej , od wczir boli mnie brzuch jak na okres . Mało tego wczoraj kupowalismy auto wiec musieliśmy zrobić ponad 250 km myślałam ze oszaleje Ale chociaż mamy ten problem z głowy przed porodem .
A Ty jak sie czujesz kochana ??

Oprócz słaniania się na nogach ujdzie ...:)

Reniuś ...a jak to jest jak się objawy porodu zbliżają przy zaplanowanej cesarce ? Trzeba pędzić do szpitala ? Ja się tak tego boję, że urodzę zanim do Warszawy dojadę. A przy drugim podobno idzie szybciej.

Co do bóli głowy, to kup sobie żarówkę kwokę - tak, tak taką kurczakową ..:) Ona emituje ciepło i mi bardzo na bóle głowy pomaga.
Link do: ŻARÓWKA PROMIENNIK LAMPA GRZEWCZA KWOKA E27 125W
Jak se tak łep nagrzeję to inaczej funkcjonuję.

Oprócz słaniania się na nogach ujdzie ...:)

Reniuś ...a jak to jest jak się objawy porodu zbliżają przy zaplanowanej cesarce ? Trzeba pędzić do szpitala ? Ja się tak tego boję, że urodzę zanim do Warszawy dojadę. A przy drugim podobno idzie szybciej.

Co do bóli głowy, to kup sobie żarówkę kwokę - tak, tak taką kurczakową ..:) Ona emituje ciepło i mi bardzo na bóle głowy pomaga.
Link do: ŻARÓWKA PROMIENNIK LAMPA GRZEWCZA KWOKA E27 125W
Jak se tak łep nagrzeję to inaczej funkcjonuję.
Jutro mam wizytę , to usg i aż zapytam co jak poród następuje szybciej niż planowana cesarka A w życiu przecież bywa różnie . Ja tez mam do szpitala 40 km bo chce rodzić na czerniakowskiej bo tam mam lekarza wiec szpital po drodze nawet nie biorę pod uwagę.
Z tą lampką to myśl bo idzie oszalec. Nic nie jestem w stanie zrobić, jeszcze pół biedy jak mogę leżeć bo wiki zajmie się sama sobą

Nessi to nie zostaje mi nic innego jak sie bzykac[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ej, dopiero jak kolega kasę odda :p
Jutro mam wizytę , to usg i aż zapytam co jak poród następuje szybciej niż planowana cesarka A w życiu przecież bywa różnie . Ja tez mam do szpitala 40 km bo chce rodzić na czerniakowskiej bo tam mam lekarza wiec szpital po drodze nawet nie biorę pod uwagę.
Z tą lampką to myśl bo idzie oszalec. Nic nie jestem w stanie zrobić, jeszcze pół biedy jak mogę leżeć bo wiki zajmie się sama sobą

Sól machnij na patelnię aż się trochę podgrzeje. Zawiń w dwa ręczniki i delikatnie przystawiaj do głowy w miejscu bólu. Tak by się nie poparzyć. To stare metody Naszych babć....podobno działa.
Reniuś, to i jutro szyjkę Ci sprawdzą ?

Nessi gdybym miala czekac z seksem do momentu az szanowny kolega odda mojemu pieniądze to nie wiem czy do konca roku bym sie stosunku doczekała[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Arte- miłej pracy

Nessi- coraz lepiej ten remont wyglada :)

Bum- zdrzemnij się w dzień :-)

Rene- daj znać jutro po wizycie , co do cc to jak będziesz mieć skierowanie a zaczniesz rodzic szybciej to i tak powinni zrobić cc tak mi się wydaje

Carmen- coś tam widać na negatywie , nie płacz zrób za dwa dni i się okaże trzymam &&&

Tynka- mój Adaś chyba jednak nie pobije rekordu ma 3600g

No ja po usg mały nadal przyspiesza termin ale teraz o mniej tydzień temu ważył 3700g , a dziś 3600g według usg to 38tc mam chodzić na zakupy męczyć się , a urodzę SN w przyszłym tygodniu , w poniedziałek mam ktg i badanie szyjki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Arte- miłej pracy

Nessi- coraz lepiej ten remont wyglada :)

Bum- zdrzemnij się w dzień :-)

Rene- daj znać jutro po wizycie , co do cc to jak będziesz mieć skierowanie a zaczniesz rodzic szybciej to i tak powinni zrobić cc tak mi się wydaje

Carmen- coś tam widać na negatywie , nie płacz zrób za dwa dni i się okaże trzymam &&&

Tynka- mój Adaś chyba jednak nie pobije rekordu ma 3600g

No ja po usg mały nadal przyspiesza termin ale teraz o mniej tydzień temu ważył 3700g , a dziś 3600g według usg to 38tc mam chodzić na zakupy męczyć się , a urodzę SN w przyszłym tygodniu , w poniedziałek mam ktg i badanie szyjki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
już w przyszłym tygodniu aaaa no co ty :D seksior , seksior :)

reklama
Ej, dopiero jak kolega kasę odda [emoji14]

Sól machnij na patelnię aż się trochę podgrzeje. Zawiń w dwa ręczniki i delikatnie przystawiaj do głowy w miejscu bólu. Tak by się nie poparzyć. To stare metody Naszych babć....podobno działa.
Reniuś, to i jutro szyjkę Ci sprawdzą ?
Nio. Choć ponoć szyjke mam długą i zamknięta. Żebym wiedziała że to bezpiecznie dla małej to już bym chciała urodzić. Leci na hbo ... gdzie jest dory. Uwielbiam ta bajkę , Wiki tez wpatrzona wiec mogę poleżeć [emoji16].
Ness czy jak dziecie czasem Cię proszą żebyś się z nimi bawiła A Tobie po prostu się nie chce , też masz takie wyrzuty sumienia ? Ja kompletnie nie mam sil na zabawy z wiki , więc te bajki to dla mnie ratunek

Do góry