reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka myślę że dobre wieści przynosisz :) najważniejsze jest to ze ubytek jest odwracalny czyli nie jest nic skreślone na amen :) te same witaminy bierze mój m 2×1 ... podobno są dobre i maja dobra opinie,cena też niczego sobie no ale cóż :) .... a zadbanie o siebie to teraz bardzo dobry moment myślę .. bo jak nie teraz to kiedy ?:) i główkę trochę odciążysz coby nie myśleć .... trzymam kciuki ...

Powodzenia na wizytach .... czekam na wieści .... mało stresu i nerwów i samych pozytywnych wieści życzę ....

Ta pogoda chyba mnie dobija ... dziś znowu byle jako,głowa trzaska od rana .... gdzie jest moja ukochana wiosna ?? :|

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Cześć myszeczki [emoji8]

U mnie jajaca jak berety , w piątek z głupot złożyłam wniosek przez neta ns te całe 500+ i dzisiaj mi dzwonili , że mam im ksero tylko dowodu dowieźć , normalnie nie wierzę , że dostaniemy ! Ale jak dają to biorę co mi tak w szoku jestem na maxa [emoji16]
Teraz weszłam do domu , jakiś obiadek trzeba robić a wy co macie? [emoji4]

Jugo chłopa się doczekałam , ale jakoś mi się przytulanek nie chciało , wtulilam się tylko i poszłam spać [emoji13]

Tynka super , na pewno szybko wróci wszystko do normy i nawet będziesz w szoku , że aż tak szybko się udało [emoji8]

Lux kciuki za wizytę , daj znać po i fotke fasolinki [emoji109][emoji9]

Oleczka daj znać szybko po.
Będzie wszystko ok , musi być kochana ! [emoji8]
Kciukasy mocno zaciśnięte ! [emoji109]

Anula no pogooda jest straszna u mnie wczoraj ładnie a dziś już zimno i deszcz [emoji17]
Też bym chciała wiosnę i słoneczko , wygrzac się troszkę na nim [emoji274] [emoji6]

Miłego dnia !

oleczka: już niedługo wejdziesz. Trzymam kciuki za ciebie i fasolkę :)

anula: ja też chcę wiosnę z prawdziwego zdarzenia! Co drugi dzień rejestruje spadek formy i to taki, że kompletnie nic mi się nie chce :/ A jeszcze ta głowa...może niech lato od razu do nas przyjdzie?

xbum: o to super, że dostaniesz :) To ładnie zasili was budżet :) I dlaczego miałaś nie dostać? Skoro spełniasz warunki :) U mnie na obiad dzisiaj kasza z warzywami, a M zrobiłam makaron z łososiem w sosie śmietanowym z koperkiem.

Dzień dobry , chociaż okropnie deszczowy , byłam z Maksiem na szczepieniu dwa wkłucia i nie płakał :-)
Lux- powodzenia na wizycie , jak będzie fotka to czekamy :-)
Jugo- 15dc powodzenia oby pęcherze już duże urosły i ow tuż tuż
Tynka - bardzo dobre wieści twój o siebie zadba , nasienie się zregeneruje dobrze ze wiadomości pozytywne najgorsze to to czekanie ale będzie ok
Oleczka - nie stresuj się daj znać jak po wizycie
Bum - gratki za 500+ :-) jak dają to bierz , my za pierwszy przelew jedziemy z dzieciakami do zatorlandu :)
udanego dnia i trzymam &&&& za wizyty
U mnie dziś 21dc i ten czas tak się wlecze ze masakra

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum aa to miło z ich strony heh :)

Jugo no ... ja scigalam psa po polach bo mi zwial,zaraz młodego wioze do szkoły i czaje się coby w przerwie po między jednym deszczem a drugim na rower iść ....

Jugo myślałam , ze bnie dostaniemy , ponieważ ja w 2014 byłam na stażu i jednak dochód był to nam przekracza te 800zł , ale jednak nie wliczają go tylko P tam podliczyli i maam wniosek zatwierdzony [emoji4]

Nati składałas też kiedy?
Mi powiedziała że do dwoch tygodni pieniądze będą na koncie , ponoc decyzja przchodzi później [emoji6]

A ja na obiad szybko papirusa , frytki i sałatka z pomidorkow , a małej ziemniaczki z kotlecikiem [emoji4]

xbum: miło jak tak państwo raz na jakiś czas pozytywnie zaskoczy obywatela :D

anula: to musiałaś być przeszczęśliwa biegając po polach :D Ale zawsze to ruch :p Jakby ci się na rower nie udało wyjść to bieg masz zaliczony :D

A ja idę ogolić pachy :p

Jugo a żebyś wiedziała , gorzej jak będę miała powtórkę z rozrywki , jak starałam się o becikowe te dodatkowe i rodzinne też było ok , w pierwszym miesiącu wszystko dostałam a po 1. 5 miesiąca przyszło mi pismo , że był błąd w obliczeniach dochodu i musiałam zwracać całą kwote , więc ja do takich rzeczy jestem dziwnie nastawiona[emoji14]

reklama
xbum: miło jak tak państwo raz na jakiś czas pozytywnie zaskoczy obywatela :D

anula: to musiałaś być przeszczęśliwa biegając po polach :D Ale zawsze to ruch[emoji14]Jakby ci się na rower nie udało wyjść to bieg masz zaliczony :D

A ja idę ogolić pachy :p
Taa i to jaki soczysty ...w dresie i klapkach ogrodowych bez skarpet haha dobrze ze stopy nie zdezelowane ale zmarzly zdeczko
.. co ty same pachy ?

Do góry