reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki dziewczyny :*

Xbumx teraz za Ciebie trzymam kciuki &&&

Xbumx a robisz o jednej porze ? Zawsze czytałam żeby testy owu robić miedzy 18 a 22 chyba :)

No i prenatalne mam 16maja i aż dziwne bo za darmo mój doktorek mi zrobi wypisał skierowanie :D

reklama
Jugo taak no powyżej , wiec mam nadzieję , że będzie choć późno ale będzie ! [emoji57]

Oleczka trzymaj kochana [emoji8]
No wieczorem zawsze robię tak o 19 zawsze ten drugi a pierwszy to różnie , więc obejrzymy wieczorem [emoji6]

Aaaaaa pisałam wam o tym konkursie pamietacie ?
Mamy znów nagrodę w kieszeni [emoji12]

Jugo taak no powyżej , wiec mam nadzieję , że będzie choć późno ale będzie ! [emoji57]

Oleczka trzymaj kochana [emoji8]
No wieczorem zawsze robię tak o 19 zawsze ten drugi a pierwszy to różnie , więc obejrzymy wieczorem [emoji6]

Aaaaaa pisałam wam o tym konkursie pamietacie ?
Mamy znów nagrodę w kieszeni [emoji12]
super, ciesze sie, ze moglas pomoc zwierzakom!♥

Witam Dziewczynki!
Przepraszam,ze tyle sie nie odzywalam,ale mialam tyle spraw,ze sama ledwo nadazalam.Moj juz pojechal do Holandii po ponad 2 tyg pobycie w domu.Ja szykuje sie finansowo na badania dla endo bo wizyte mam i ponas stowka na same badania poleci. Jestem juz w fazie lutealnej ,a tempka nisko czyli cos albo z progesteronem albo z cialkiem zoltym.W zasadzie to jedno bardzo laczy sie z drugim.W dodatku auto mi sie psuje i sprzeglo oraz maglownica do wymiany:crazy:.No i najnowszy news jest taki,ze przelozylismy slub bo ostatnio sie czesto klocimy:sad:ech jak sie sypie to wszystko naraz:frown:

Lux no to czekamy i nie boj żaby będzie ok [emoji9]

Ruda dzień dobry kochana , ooo boziu az tak się niie układa ?
Oby było wszystko ok [emoji8]

P wyszedł do pracy , Lenka idzie spać i matka potem na drzemke też ucieknie [emoji4]

Lux no to czekamy i nie boj żaby będzie ok [emoji9]

Ruda dzień dobry kochana , ooo boziu az tak się niie układa ?
Oby było wszystko ok [emoji8]

P wyszedł do pracy , Lenka idzie spać i matka potem na drzemke też ucieknie [emoji4]

Nie no nie jest tak zle z tym,ze ze slubem poczekamy jeszcze...O dzieciaczka nadal sie staramy bo chcemy...

reklama
Do góry