reklama
NeSSi
Moderatorka
Anula, przeciw deweloperowi to jeszcze wspólny cel. Ale jak się ma wyznawców w bloku - chodzi o administratora. To obalenie baby, która nie założyła chociazby podlicznika żebyśmy nie płacili za całe osiedle i blok obok za prąd jest nie lada wyzwaniem 
Blok obok ma roczne koszta prądu 12 tyś zł
My 20 tyś
z czego my mamy 3 kondygnacje a oni 4 
My 20 tyś
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Nieźle .... u nas nie ma administratora bo np. przepompownia na wodę jest wlasnoscia prywatna developa,on wystawia fv za wodę jak chce tzn np. raz na rok i dolicza opłaty np. administracyjne gdzie nie ma z lokatorami podpisanej umowy mslo tego nie możemy założyć wspólnoty bo wodociągi nie chcą stosownie odpowiedzieć na wysyłane do nich pismo .... kółko graniaste i można by bez końcaAnula, przeciw deweloperowi to jeszcze wspólny cel. Ale jak się ma wyznawców w bloku - chodzi o administratora. To obalenie baby, która nie założyła chociazby podlicznika żebyśmy nie płacili za całe osiedle i blok obok za prąd jest nie lada wyzwaniem
My 20 tyśz czego my mamy 3 kondygnacje a oni 4
![]()
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jugosława
Fanka BB :)
nessi: wiesz coś za coś z tym zasiadaniem w zarządzie. Zawsze będziecie pierwsi wiedzieć o różnych rzeczach
A jeszcze jak twój to lubi to super
Jakie karmi lubisz najbardziej?
xbum: może nie padniesz i doczekasz do powrotu chłopa
lusia: a może do lui zdarzy się jakaś niespodzianka! Tego wam życzę
tynka: hop hop, jak było na wizycie?
tęczowa: kochana, ty miałaś mieć dzisiaj wizytę. Zdecydowali coś ci lekarze? Tulam.
U mnie wieje...mam wrażenie, że jak otworzę okno to polecę razem z nim :|
tęczowa: kochana, ty miałaś mieć dzisiaj wizytę. Zdecydowali coś ci lekarze? Tulam.
25 okropnie mnie biust boli oszaleje od samej owulki tak daje mi popalic a winka nie moge leki na astme biore a przy nich ani kropli nie mogeŁaaa widzisz, ja pierdoła ... pisałaś Lusia, a ja myślałam, że do Luxi
Okular jak nic potrzebny mi od zaraz
Ja dzisiaj strzrelam sobie wieczorem UWAGA : Karmi 0% !!!
Poszalalam nie ?!? ...![]()
Lusia a który Ty dzień cykla jesteś ?
reklama
NeSSi
Moderatorka
nessi: wiesz coś za coś z tym zasiadaniem w zarządzie. Zawsze będziecie pierwsi wiedzieć o różnych rzeczachA jeszcze jak twój to lubi to super
Jakie karmi lubisz najbardziej?
Jogusia ... karmelowe
Co do info z pierwszej ręki, hmmm ... będę pierwszą na placu zabaw zaczepianą przez plociuchy
25 okropnie mnie biust boli oszaleje od samej owulki tak daje mi popalic a winka nie moge leki na astme biore a przy nich ani kropli nie moge
To może za wcześnie testa robiłaś ??
A po co gumki ? Miziajcie się na luzie ... gumki są dobre tylko do majtek i włosów kochana. Staraj się nie myśleć o staraniach, zajmij się czymś..Ja w lutym tak zaszłam -nowa praca, stres itp. Nie patrzyłam kiedy dni płodne. Mieliśmy ochotę to się turlaliśmy i tyle ...Jugus watpie ale walne nastepnego jak @ nie pojawi sie do niedzieli ale ze mam pecha to sie nie zdarzy jestem ralistka kochana dlatego od okresu uzywam gumek koniec staran daje sobie spokoj