reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka

Przapraszam że tak późno ale wczoraj mogą długo się nam zeszło a mąż dziś ma służbę więc musiałam mu jeszcze torbę jedzenia naszykowac do pracy. Jak skończyłam to była 22 więc umylam się i spać :-)

Lekarz bardzo fajny. Byłam razem z mężem bo chciał tego. Ogólnie powiedział że anatomia jest super. Nie ma się do czego przyczepić. Fakt wyniki są złe ale to dlatego że po sterydach organizm wraca do formy i zaczyna funkcjonowac po 6-12 miesiącach dopiero po odstawieniu. Mamy czekać po prostu. Za jakieś 3-4 miesiące powtórzymy badania a mąż ma kupić profertil. Najpierw się poryczalam bo ja chce dziecko najlepiej już a tu musimy czekać ale teraz się nawet cieszę. Zadbamy o siebie, ja może w końcu schudne.

reklama
Hello laski,

nessi: muszę spróbować tego karmelowego. Kiedyś piłam jakieś karmi, chyba kawowe, dobrze schłodzone i pamiętam, że było pyszne. Ploty na placu zabaw - yeah!

tynka: no wreszcie :D To dobra wiadomość, że organizm wraca po jakimś czasie. A ten czas oczekiwania można owocnie wykorzystać :) Będzie dobrze!

lux: szybko zleci do wieczora :) A jak sie czujesz? Powodzenia!

julia: powodzenia na monicie! Mam nadzieję, że jajo cię zaskoczy ;)

oleczka: kciuki za podglądanie maluszka!

U mnie dzisiaj 15 dc, ciekawe czy będzie owulacja. Lekarza mam ok. 15, więc szybko zleci czas do wizyty.

Udanego dnia laski.

KWIECIEŃ:
27.04: Jugo - monitoring
27.04: Julia - monitoring
27.04: Lux - podgląd kropka
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Kogo dopisać? Coś nam kalendarz schudł :p

Hello laski,

nessi: muszę spróbować tego karmelowego. Kiedyś piłam jakieś karmi, chyba kawowe, dobrze schłodzone i pamiętam, że było pyszne. Ploty na placu zabaw - yeah!

tynka: no wreszcie :D To dobra wiadomość, że organizm wraca po jakimś czasie. A ten czas oczekiwania można owocnie wykorzystać :) Będzie dobrze!

lux: szybko zleci do wieczora :) A jak sie czujesz? Powodzenia!

julia: powodzenia na monicie! Mam nadzieję, że jajo cię zaskoczy ;)

oleczka: kciuki za podglądanie maluszka!

U mnie dzisiaj 15 dc, ciekawe czy będzie owulacja. Lekarza mam ok. 15, więc szybko zleci czas do wizyty.

Udanego dnia laski.
jak tylko sie obudzilam to mega mdlosci dostalam i piersi bola

Hejka

Przapraszam że tak późno ale wczoraj mogą długo się nam zeszło a mąż dziś ma służbę więc musiałam mu jeszcze torbę jedzenia naszykowac do pracy. Jak skończyłam to była 22 więc umylam się i spać :-)

Lekarz bardzo fajny. Byłam razem z mężem bo chciał tego. Ogólnie powiedział że anatomia jest super. Nie ma się do czego przyczepić. Fakt wyniki są złe ale to dlatego że po sterydach organizm wraca do formy i zaczyna funkcjonowac po 6-12 miesiącach dopiero po odstawieniu. Mamy czekać po prostu. Za jakieś 3-4 miesiące powtórzymy badania a mąż ma kupić profertil. Najpierw się poryczalam bo ja chce dziecko najlepiej już a tu musimy czekać ale teraz się nawet cieszę. Zadbamy o siebie, ja może w końcu schudne.
super wiesci, bardzo sie ciesze!

Hejo

Tynka kochana to bardzo dobre wiesci ze skutki sterydow sa odrwacalne;) no ale trzeba troszke po zekac dacie rade kochana;)

Mam prosbe do Lux i luska prosze wdytujcie swoje posty a nie piszecie jeden pod drugim, bedzie wtedy przejrzyscie ;)

Hej dziewczyny ją mam takiego stresa jak nigdy czuje że coś jest nie tak strasznie się boję dzisiejszej wizyty :( boję się że znowu będzie to co w październiku

reklama
Do góry