od Ciebie w dół starania zawieszone więc spokoBum mnie mozesz na sam dol tabelki dac, bo u mnie starania wstrzymane do maja.
czy przesyłka doszła ? jakieś awizo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od Ciebie w dół starania zawieszone więc spokoBum mnie mozesz na sam dol tabelki dac, bo u mnie starania wstrzymane do maja.
zaraz wyśle coś ci na privka .nie ;-( jeszcze do jutra jest szansa, bo w pt jedziemy do wawy na pogrzeb meza dziadka ;-(
W moich oczach raczej tylko łzy dzisiaj. Franca chandra przyszła. Nakrzyczałam na syna i jak się rozpłakałam to końca nie widać ehh [emoji24] idę gorącą kąpiel wziąć, piling chociaż na nogi bo nie wytrzymam sama ze sobąPamiętajcie dziewczęta [emoji106]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.