dasz radę musiszBum akurat dziś mój w pracy. Wraca jutro rano i się miniemy jak będę do lekarza wychodzić o:-/ bo właśnie taki był plan wstępnie .
Spróbuję na wyczucie, a reszta z lusterkiem jak coś...
reklama
D
Deleted member 169981
Gość
Tynka do golenia męża wez[emoji6]
Ja tez dzis ryczalam, bo sie wkurzylam na mojego[emoji35]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez dzis ryczalam, bo sie wkurzylam na mojego[emoji35]
No pewnie hormony co ciążę mam takie jazdy. Czuję się jak kupa i w ogóle długo by narzekać bo w takim stanie można by na wszystko. Właśnie siedzę w wannie i też zastanawiam jak ja się ogole. Ostatnio było na czuja i wyszłam z dwu dniowym zarostem, bez sensu. Jutro się rusze z domu to będzie lepiej.Mania piękne to:-) chyba mężowi wyślę ten obrazek.
Majka czyżby hormony? Ja od niedzieli codziennie płacze z byle powodu. Dziś tez juz prawie wyłam....w dodatku nawet kąpielą się stresuje bo muszę podwozie ogolić. Nie mam pojęcia jak to zrobię. Już nie pamiętam jak ja tam od dołu wyglądam, przez brzuszek oczywiście. Na czuja chyba to zrobię.
Dżoł przykro mi:'(
Ja nie mogę ale ty kup sobie lody i jedną porcję wszamaj za mnie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym lusterkiem w wannie to też jakaś porażka hehe na szczęście ja lekarza długo nie będę miała a i mąż już nie zagląda.
Nuria czemu cie tak zdenerwował i dlaczego dzisiaj?!
Nuria czemu cie tak zdenerwował i dlaczego dzisiaj?!
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Bum mozesz mi wpisac termin na 12.10. Taki mam w karcie ciazy...choc wg om niby 14 wychodzi.
Ja tez czasami brzuch czuje... czasem boli po bokach, a czasem tak jak na poczatku. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze normalne. Przy Nadii nie pamietam zadnych boli [emoji6] ale ja o ciazy dowiedzialam sie w 9tc [emoji23][emoji23]
@dżoł przykro mi z powodu dziadka [*] swiatelko dla niego...
I Kochane Kobietki...
Zycze wam wszystkiego najpiekniejsiejszego,
Wszystkiego najlepsiejszego i
Wszystkiego najkochansiejszego
[emoji254][emoji258][emoji255][emoji259][emoji253][emoji272][emoji517]⚘[emoji8]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez czasami brzuch czuje... czasem boli po bokach, a czasem tak jak na poczatku. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze normalne. Przy Nadii nie pamietam zadnych boli [emoji6] ale ja o ciazy dowiedzialam sie w 9tc [emoji23][emoji23]
@dżoł przykro mi z powodu dziadka [*] swiatelko dla niego...
I Kochane Kobietki...
Zycze wam wszystkiego najpiekniejsiejszego,
Wszystkiego najlepsiejszego i
Wszystkiego najkochansiejszego
[emoji254][emoji258][emoji255][emoji259][emoji253][emoji272][emoji517]⚘[emoji8]
D
Deleted member 169981
Gość
Majka bo pozyczyl kase koledze i nawet sie nie zapytal czy moze. Mamy wspolny budżet wiec powinnam o tym wiedzieć. A to nie 10 czy 20 zl tylko 500. Wiec wcale nie malo. A wiem ze On prędko nie odda. Alez zla jestem[emoji31]
Przymila sie teraz do mnie[emoji23] oj wkurzyl mnie strasznie tym
Mum a mialam pisac gdzie Ty[emoji8]
Anula??
Anula??
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Nuria jestem jestem [emoji4]Majka bo pozyczyl kase koledze i nawet sie nie zapytal czy moze. Mamy wspolny budżet wiec powinnam o tym wiedzieć. A to nie 10 czy 20 zl tylko 500. Wiec wcale nie malo. A wiem ze On prędko nie odda. Alez zla jestem[emoji31]
Anula??
Siedze w krzaczorach, ale jestem na biezaco.
Chlopem sie nie przejmuj, oni tak maja... solidarnosc grzybow [emoji23][emoji23][emoji23] sam bedzie scigal scigal kumpla za dlug.
No to nie fajnie, u nas też finanse temat żeka, nigdy nie mogliśmy dogadać się na tej płaszczyźnie i ja jak zwykle odpuściłam. Niby mam totalną olewke i powinnam lepiej spać tymczasem cały czas zamartwiam się na zapas.
NeSSi
Moderatorka
Panel już jest ...a teraz uwaga, mój K będzie składał szafę i po szafie i panelu będzie malował
Bum jednak wolę jak facet się trochę opierdziela z robotą a nie w kilka godzin pewnie z marnym skutkiem chce zrobić pokój
Panel w szarość wpada, ale my mamy kwokę żarówkę, dlatego wpada w ''srejemeje''
Kupiłam białą farbę i pigment ....wyrobiłam na lekko szarą. Niech teraz maluje do jutra rana, a jutro niech szoruje panel i szafę
Bum jednak wolę jak facet się trochę opierdziela z robotą a nie w kilka godzin pewnie z marnym skutkiem chce zrobić pokój
Kupiłam białą farbę i pigment ....wyrobiłam na lekko szarą. Niech teraz maluje do jutra rana, a jutro niech szoruje panel i szafę
Załączniki
reklama
Super mu idzie, szok mój pokuj dalej w rozsypce. A nie mógł zacząć od malowania?Panel już jest ...a teraz uwaga, mój K będzie składał szafę i po szafie i panelu będzie malował
Zobacz załącznik 798168