reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Super mu idzie, szok mój pokuj dalej w rozsypce. A nie mógł zacząć od malowania?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo stwierdził, że on dzisiaj pokój skończy ...ew. jutro położy 2 raz farbę, a po nocy nie będzie docinał panela.
Szafę mamy wyjebiście wielką 2,46 i musi tam wejść bo ja mam cały duży pokój ubraniami zapieprzony ...nie da się tak funkcjonować. Przy 54 metrach nie ma powierzchni na zrzucanie rzeczy ...
Będzie na opak ...ale zawsze to jakoś będzie.:D
Mam nadzieję, że szafę złoży bo ją z deka uszkodził.

reklama
Majka bo pozyczyl kase koledze i nawet sie nie zapytal czy moze. Mamy wspolny budżet wiec powinnam o tym wiedzieć. A to nie 10 czy 20 zl tylko 500. Wiec wcale nie malo. A wiem ze On prędko nie odda. Alez zla jestem[emoji31]
Przymila sie teraz do mnie[emoji23] oj wkurzyl mnie strasznie tym

Mum a mialam pisac gdzie Ty[emoji8]
Anula??

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedz mu, że seks tylko wtedy jak kolega kasę odda ....zobaczysz jak szybko ściągnie dług :D

Nessi tyle ze teraz mam płodne, za 2 dni owulacja[emoji23] niby mowilam ze odpuszczam ten cykl ale moj mozg mowi inaczej[emoji23]
Ładny panel[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bum mam awizo [emoji41] prv

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ale cisza nastała....
Gdzie Wy?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja leżę w łóżku , dziś coś mnie ten brzuch tak @ boli , wzięłam 1 no spe , ale zbytnio nie przeszło a gdzie tam wizyta :/

Ja leżę w łóżku , dziś coś mnie ten brzuch tak @ boli , wzięłam 1 no spe , ale zbytnio nie przeszło a gdzie tam wizyta :/
Może termin @ by się zbliżał ? Ja tak miałam przez jakiś czas ...jajniki na początku ciąży się jeszcze nie wygaszają. Jeden jak jest w uśpieniu to potrafi zrobić wake up.

reklama
Może termin @ by się zbliżał ? Ja tak miałam przez jakiś czas ...jajniki na początku ciąży się jeszcze nie wygaszają. Jeden jak jest w uśpieniu to potrafi zrobić wake up.
taaaa bo ja wiem kiedy ta @ by miała nadejść :/ ostatnią miałam 27.12 .

Do góry