reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia nie jestem w ciazy jedna kreska teraz robie testy zeby odstawic lutke kochalismy ledwie dwa razy potem juz nie, pierwszy raz od dwoch lat uzyjemy prezerwatywy koniec staran do iui, a winko sobie walne jak leki odstawie

reklama
Anula a podobało się , powiedział , że za długo ciemna byłam i musi się przyzwyczaić , ale powiedział , że lepiej niż było więc ok [emoji4]
Ja jedynie się dziwnie czuje , tak nie takos , to nie mój kolor [emoji12]
Ale trzeba przecierpiec haha [emoji16]

Ja to mam pecha , robię pranie i rura mi strzeliła , kibel i szmaty w ruch poszły [emoji106]

Lusia napij się winka napij dobrze to zrobi odstesujesz się troszkę [emoji3]
Ja też przed spaniem sobie zapodam lampeczke a mam takie pyszne swojskie jest mega słodkie [emoji6]

Bum, wina w ciąży bym nie piła ;)

Ja właśnie ogarnęłam mieszkanie ...dzień w pracy długi i ciężki - byle do czwartku :)
@ chyba powoli przechodzi ...chociaż już raz tak miałam, że niby przechodziło a potem lało się ciurkiem. W czwartek kupię testy owu w Rossmanie, gdyż przez neta nawet nie mam kiedy kupić ehh...
Nie mam na nic czasu ostatnio ...mój K prowadzi krucjatę z Zarządem i administracją bloku...wszyscy chcą od Niego jakiegoś info, co chwila ktoś przyłazi, dzwoni- mam już dość.:unsure: A jak sobie pomyślę, że pewnie będzie w nowym Zarządzie to mi plecy zaczynają się garbić bo będą gitarę pierdołami zawracać ehh.... No cóż, on to lubi, za kłótnie mu płacą jak sam mówi. Niech ma radochę z życia heh :D

Nessi ale Lusia pisała , że kreseczka jedna , a nawet to troszkę na początku nie zaszkodzi [emoji12]
Jaa też się lubię kłócić z ludzmi , ale takiego non stoper pukania do drzwi bym nie zniosła [emoji23]
Niech @ ucieka na długo [emoji8]

Łaaa widzisz, ja pierdoła ... pisałaś Lusia, a ja myślałam, że do Luxi :D:D
Okular jak nic potrzebny mi od zaraz :D

Ja dzisiaj strzrelam sobie wieczorem UWAGA : Karmi 0% !!!:D:D
Poszalalam nie ?!? ... o_O :D
Lusia a który Ty dzień cykla jesteś ?

reklama
Nessi a tam od razu okulary [emoji6]
Karmi no poszalas serio , ja to dawno karmi nie pilam , kurcze tych smakow też na pewno musi być sporo , kiedyś pilam kawowe i było pyszne [emoji4]

Do góry