reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No tak ale musisz mieć wszystko dostawkę, osobno leżaczek i kołyskę komodę z przewijakiem i nie zapomnij przykręcić jej do ściany hihihi

Majka kuźwa ale macie wesoło na watku. Chyba bym tam jebła ze śmiechu [emoji16]
W ogóle to sprzedajcie mieszkania w mieście i kupcie albo lepiej, wybudujcie domu na wsi, z dala od fabryk i autostrad. Tylko dom zaprojektujcie z myślą o dziecku, czyli najlepiej parterowy, bez schodów. Okna zamykane na kluczyki. Moze monitoring. W ogródku swojskie warzywa, na obiadki. Moze jakas kura, indyk, świnka, krowa, koza. Bo czym pózniej karmić takie wychuchane dziecko.
A jak te laski takie eco to po cholerę im foteliki do samochodów. Przecież samochód to spaliny, samo zło [emoji48]

reklama
I koniecznie kliny pod łóżko specjalne jak dziecko ma katar, bo książki to przeżytek.

Kto ma teraz w domu książki [emoji23][emoji12]
Tzn ja mam, ale u niektórych to nawet broszurki nie znajdziesz [emoji23]

Pytanie z innej beczki ...czy to możliwe żebym poczuła już ruchy ?
Wczoraj detektorem sprawdzałam ...i co chwila mi coś w detektor waliło i tętno uciekało. Jak wycierałam brzuszek z żelu to poczułam puknięcia w miejscu, gdzie jeździłam detektorem.
Czuję już takie bulgotki, ale coś takiego poczułam pierwszy raz i nie mogę sobie przypomnieć jak było z synem.
To gratuluje. To pukanie to mala kijaneczka [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] ja pamietam jak reke polozylam na brzuch nisko na dole a mala mi puknela raz [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] piekne.to bylo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka kuźwa ale macie wesoło na watku. Chyba bym tam jebła ze śmiechu [emoji16]
W ogóle to sprzedajcie mieszkania w mieście i kupcie albo lepiej, wybudujcie domu na wsi, z dala od fabryk i autostrad. Tylko dom zaprojektujcie z myślą o dziecku, czyli najlepiej parterowy, bez schodów. Okna zamykane na kluczyki. Moze monitoring. W ogródku swojskie warzywa, na obiadki. Moze jakas kura, indyk, świnka, krowa, koza. Bo czym pózniej karmić takie wychuchane dziecko.
A jak te laski takie eco to po cholerę im foteliki do samochodów. Przecież samochód to spaliny, samo zło [emoji48]
Dodam, że syn jest uczulony na trawy nie roztocza.

4 x dziennie odkurzają ...zero dywanów ...tylko metr na metr chodnika do wytrzepania na tarasie. Zero rzeczy zbierających kurz na półkach. Zabawki nie pluszowe, a reszta zamknięta szczelnie w pudełkach. Nikt nie może siąść na łóżku sypialnianym a nie daj Boże jak dziecko wejdzie nogą.

Moja sąsiadka jest lepsza ...chowa dzieci w sterylnym mieszkaniu i chorują bardziej jak mój młody ze zwierzakami (tfu zwierzakiem bo chomik przeszedł za tęczowy most).
4 x dziennie odkurzają ...zero dywanów ...tylko metr na metr chodnika do wytrzepania na tarasie. Zero rzeczy zbierających kurz na półkach. Zabawki nie pluszowe, a reszta zamknięta szczelnie w pudełkach. Nikt nie może siąść na łóżku sypialnianym a nie daj Boże jak dziecko wejdzie nogą.
Takie to sa najgorsze.
Wlasnie najwazniejsze to te dzieci uodparniac na kurz i na wszystko!!!! Im bardziej sie chowa to goowno.z.tego maja.
Ale zreszta nie chce.mi sie pisac [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] wiecie jak jest

Pytanie z.innej beczki : czy jajniki moga kluc po tej luteinie..?? Kluja na przemian i nie wiem...mam nadzieje,ze to nie torbiele [emoji20]

Takie to sa najgorsze.
Wlasnie najwazniejsze to te dzieci uodparniac na kurz i na wszystko!!!! Im bardziej sie chowa to goowno.z.tego maja.
Ale zreszta nie chce.mi sie pisac [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] wiecie jak jest

Pytanie z.innej beczki : czy jajniki moga kluc po tej luteinie..?? Kluja na przemian i nie wiem...mam nadzieje,ze to nie torbiele [emoji20]

Mnie nic ani po lutce ani po dupku nie kuło A Ty przed czy po owu ?

reklama
Pytanie z innej beczki ...czy to możliwe żebym poczuła już ruchy ?
Wczoraj detektorem sprawdzałam ...i co chwila mi coś w detektor waliło i tętno uciekało. Jak wycierałam brzuszek z żelu to poczułam puknięcia w miejscu, gdzie jeździłam detektorem.
Czuję już takie bulgotki, ale coś takiego poczułam pierwszy raz i nie mogę sobie przypomnieć jak było z synem.
Mi też się wydawało że poczułam wtedy tak szybko Ale okazało się że intuicja mnie nie myliła , więc kochana wszystko możliwe

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry