Kochana Nessi a czy wiesz jakich pieluszek powinnaś używać? Są tetrowe, bambusowe, muślinowe i dodatkowo musisz mieć flanele a może zamiast pampersów jednorazowe? Z poduszek dla ciężarnych to tylko motherhood, fotelik samochodowy bez wypadkowy z atestami, leżaczek bujaczek używany za 370zł Koniecznie też zajrzyj na ranking kosmetyków, trzeba sprawdzić każdy skład no i dbajmy o ekologię
Czasem myślę że padnę i nie wstanę hahahaha
reklama
Carmen24
Fanka BB :)
Nie denerwuj sie.Mnie to zaraz nerwica strzeli ...
Na wrześniówkach już wyprawki kupują, kuźwa jakieś kliny pod łóżka, cuda wianki ...nie wytrzymam tej schizy :/
JesZcze troszkę i ty bedziesz kupowac [emoji4][emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Ja wolę poczekać ...inna sprawa, że ja mam wszystko u dziadków po synuNie denerwuj sie.
JesZcze troszkę i ty bedziesz kupowac [emoji4][emoji4]
Nawet wózek jest,leżaczek i inne pierdoły.
Carmen24
Ale rak zawsze bylo i tak bedzieKuźwa u mnie mają po niespełna 3 miesięczne ciążę a już kupują jak leci i co im w ręce wpadnie. Dopiero co jedna z mam straciła swoje dziecko ...i nie rozumiem jak można w tak wczesnej ciąży skupować dla dziecka wszystko i pizd na forum by się pochwalić.
Ludzie mają z głowami coś nie tak ...
Zdarzaja sie te wyjatki [emoji23]
Carmen24
Jak dla mnie reguła nr 1' to sie nie WYMADRZAC !!!!!!No myśmy ostrożnie podchodzili do tematu bo wiadomo różnie bywa w sumie te ubranka co wam pokazywałam były pierwsze nowe kupione. W trzecim trymestrze to już jest szansa że w razie czego i tak dzieciątko przeżyje. Zobaczysz jak w 20tc będą pozapisywane do szkół rodzenia. Jedna mądrzejsza od drugiej i co to nie ma a co powinna mieć i się zaczynają guwnoburze jak karmić, jak rodzić, że ochraniacze od łóżeczka uduszą dziecko. U nas kilka się po obrażało i odeszło z wątku co dla mnie jest w ogóle śmieszne![]()
Jak to sie mowi : robta co chceta wiec ja mysle ze opiniami mozna.sie wymienic.w.miarę zdrowego rozsadku ale przemadrzale tematy i wrednosc ludzi to juz nie dla mnie
agnesis
Kochana Nessi a czy wiesz jakich pieluszek powinnaś używać? Są tetrowe, bambusowe, muślinowe i dodatkowo musisz mieć flanele a może zamiast pampersów jednorazowe? Z poduszek dla ciężarnych to tylko motherhood, fotelik samochodowy bez wypadkowy z atestami, leżaczek bujaczek używany za 370zł Koniecznie też zajrzyj na ranking kosmetyków, trzeba sprawdzić każdy skład no i dbajmy o ekologięCzasem myślę że padnę i nie wstanę hahahaha
[emoji23][emoji23][emoji23]
Wszystko na pokaz. Żeby wszyscy widzieli, ze mam najdroższe i najlepsze. Bedzie pózniej fotki strzelać i na fb sie chwalić najpierw rzeczami, a pózniej zaczną sie przechwałki typu moj Jasio ma 6msc i już sika do nocnika, mówi mama, tata i biega jak szalony [emoji23]
Majka jak młody kaszle tak ze płuca wypluwa i gra mu tam flegma w środku to weź flegamine lub cos w tym rodzaju żeby wypluł to z siebie [emoji6]
Nessi my w pierwszej ciazy kupiliśmy wszystko za jednym zamachem jakoś w 8msc. Wcześniej nie czułam potrzeby składowania wszystkiego w domu. I w sumie bie rozumiem po co kupować tak szybko jak teraz wszystkie sklepy wypełnione po brzegi. To nie PRL ze trzeba było szukać i bić sie o każda tetrówke.
No tak ale musisz mieć wszystko dostawkę, osobno leżaczek i kołyskę komodę z przewijakiem i nie zapomnij przykręcić jej do ściany hihihiJa wolę poczekać ...inna sprawa, że ja mam wszystko u dziadków po synuNie muszę szaleć z ubraniami bo tam są mało używane w prawie nowym stanie ciuchy. Michał szybko z nich wyrastał ...
Nawet wózek jest,leżaczek i inne pierdoły.
NeSSi
Moderatorka
Pytanie z innej beczki ...czy to możliwe żebym poczuła już ruchy ?
Wczoraj detektorem sprawdzałam ...i co chwila mi coś w detektor waliło i tętno uciekało. Jak wycierałam brzuszek z żelu to poczułam puknięcia w miejscu, gdzie jeździłam detektorem.
Czuję już takie bulgotki, ale coś takiego poczułam pierwszy raz i nie mogę sobie przypomnieć jak było z synem.
Wczoraj detektorem sprawdzałam ...i co chwila mi coś w detektor waliło i tętno uciekało. Jak wycierałam brzuszek z żelu to poczułam puknięcia w miejscu, gdzie jeździłam detektorem.
Czuję już takie bulgotki, ale coś takiego poczułam pierwszy raz i nie mogę sobie przypomnieć jak było z synem.
reklama
NeSSi
Moderatorka
I koniecznie kliny pod łóżko specjalne jak dziecko ma katar, bo książki to przeżytek.No tak ale musisz mieć wszystko dostawkę, osobno leżaczek i kołyskę komodę z przewijakiem i nie zapomnij przykręcić jej do ściany hihihi