NeSSi
Moderatorka
Oooo to może kuje nie bez przyczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo to może kuje nie bez przyczyny
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mogę sobie wyobrazić
Tak,siedze jak na jajku [emoji23][emoji23]Oooo to może kuje nie bez przyczynySiedzisz pewnie jak na szpilkach
Będę trzymać kciuki!
Ajajaj jaka ty nie ogarnięta jesteś... Tetrowe pieluszki? Teraz są modne bambusowe, o dobrodziejstwach tego materiału można by wiele opowiadać. Biedne te Twoje dziecko z tetrową pieluszką będzie. Są też Link do: Muślinowy kocyk pieluszka120x120 otulacz bambusowy super cena no i Link do: POOFI Chusta elastyczna hybrydowa do noszenia wszystko w super cenie, okazja hahahahahahahahahHejka:-)
Nessi myślę, że to ruchy:-) jesteś szczuplutka no i ciąża kolejna, więc szybciej je czujesz. Gratulacje:-*
Nuria współczuję przeziębienia...ja się już wykurowałam na szczęście:-)
Nati, Nessi, Majka ha ha ha ale się uśmiałam. Ja gdzieś w listopadzie, grudniu zrobiłam 3 zamówienia na ubranka, bo w 5 10 15 mega wyprzedaż była. Potem w styczniu łóżeczko i to byłoby na tyle jeśli chodzi o moją wyprawkę. Matko ale wstyd. Rodzę za półtora miesiąca i mam mniej rzeczy niż one! Torba do szpitala w odległych planach , zero kosmetyków, żadnej butelki, smoczka, chusty ani tym bardziej bujaczka. Biedny ten mój syn będzie he he. Wczoraj z mężem dopiero komody zamówiliśmy i będą za 3-4 tygodnie, więc nawet za pranie się nie wezmę...
Przeraża mnie trochę ten pęd wiecie...te wózki po 3 tysiące, bujaczki po 500 zł i w ogóle...a czemu jest tyle rodzajów pieluszek? Ja mam tylko tetrowe...część biała i 5 z obrazkami....