reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mnie to zaraz nerwica strzeli ...:p
Na wrześniówkach już wyprawki kupują, kuźwa jakieś kliny pod łóżka, cuda wianki ...nie wytrzymam tej schizy :/

Mnie to zaraz nerwica strzeli ...:p
Na wrześniówkach już wyprawki kupują, kuźwa jakieś kliny pod łóżka, cuda wianki ...nie wytrzymam tej schizy :/
Nie martw się u mnie na grupie mają już łóżeczka rozstawione, wózki kupione a co po nie które nawet pieluchy. Dodam że tylko co po ne które z terminem na sam początek czerwca zaczęły 7mc hehehehe szybko zaczynają też byłam w szoku. Ja tam mogę wszystko ogarnąć w ciągu jednego tygodnia więc się zbytnio nie przejmuję póki co mam tylko ubranka i to co sama uszyłam a i laktator bo siostra dla mnie trzymała jeszcze jak się staraliśmy :D

Nie martw się u mnie na grupie mają już łóżeczka rozstawione, wózki kupione a co po nie które nawet pieluchy. Dodam że tylko co po ne które z terminem na sam początek czerwca zaczęły 7mc hehehehe szybko zaczynają też byłam w szoku. Ja tam mogę wszystko ogarnąć w ciągu jednego tygodnia więc się zbytnio nie przejmuję póki co mam tylko ubranka i to co sama uszyłam a i laktator bo siostra dla mnie trzymała jeszcze jak się staraliśmy :D
Kuźwa u mnie mają po niespełna 3 miesięczne ciążę a już kupują jak leci i co im w ręce wpadnie. Dopiero co jedna z mam straciła swoje dziecko ...i nie rozumiem jak można w tak wczesnej ciąży skupować dla dziecka wszystko i pizd na forum by się pochwalić.
Ludzie mają z głowami coś nie tak ...

Kuźwa u mnie mają po niespełna 3 miesięczne ciążę a już kupują jak leci i co im w ręce wpadnie. Dopiero co jedna z mam straciła swoje dziecko ...i nie rozumiem jak można w tak wczesnej ciąży skupować dla dziecka wszystko i pizd na forum by się pochwalić.
Ludzie mają z głowami coś nie tak ...
No myśmy ostrożnie podchodzili do tematu bo wiadomo różnie bywa w sumie te ubranka co wam pokazywałam były pierwsze nowe kupione. W trzecim trymestrze to już jest szansa że w razie czego i tak dzieciątko przeżyje. Zobaczysz jak w 20tc będą pozapisywane do szkół rodzenia. Jedna mądrzejsza od drugiej i co to nie ma a co powinna mieć i się zaczynają guwnoburze jak karmić, jak rodzić, że ochraniacze od łóżeczka uduszą dziecko. U nas kilka się po obrażało i odeszło z wątku co dla mnie jest w ogóle śmieszne :D

No myśmy ostrożnie podchodzili do tematu bo wiadomo różnie bywa w sumie te ubranka co wam pokazywałam były pierwsze nowe kupione. W trzecim trymestrze to już jest szansa że w razie czego i tak dzieciątko przeżyje. Zobaczysz jak w 20tc będą pozapisywane do szkół rodzenia. Jedna mądrzejsza od drugiej i co to nie ma a co powinna mieć i się zaczynają guwnoburze jak karmić, jak rodzić, że ochraniacze od łóżeczka uduszą dziecko. U nas kilka się po obrażało i odeszło z wątku co dla mnie jest w ogóle śmieszne :D
U Nas zaraz będzie burza bo się wkurzę i coś napiszę :p

reklama
Hejka! A u mnie powrót zimy, śnieg [emoji44] zero stopni to może w dzień stopnieje. Syn coś kaszle, ostatnie dwa dni na rolkach wariował i ma. Muszę jechać po jakiś syrop tylko tyle teraz tego jest ze nie wiadomo co wybrać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
My używamy pelavo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry