reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ja dostaje @ na drugi dzien po odstawieniu, wiec biore progesteron do końca cyklu zawsze. Moim zdaniem 5 dni to zdecydowanie za krótko.

reklama
Carmen ja dostaje @ na drugi dzien po odstawieniu, wiec biore progesteron do końca cyklu zawsze. Moim zdaniem 5 dni to zdecydowanie za krótko.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesss ratuj :(
Jutro.rano chcialam wziac luteine,moge brac przez tylko 5 dni?? Od 19 do 23dc ?? Bo ja niedlugo wylatuje i jak przez lutke mi sie okres spozni.to pozniej owulacja sie przestawi i wszystko inne.:( na forum pisze ze moze przyjsc @ po 3 dniach,w najgorszym wypadku po 7-8 a dla mnie to dlugo. Bo teraz plpdne bede miala prZed samym wylotem i moze mi.sie.uda cholera jasna [emoji22][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięć dni to za krótko, zaburzysz faze lutealną
Ja bym nie brała wcale w takim wypadku
Ja dostaje @ zwykle po dupku po dwoch dniach od odstawienia
Ale zdażyły mi się takie cykle z lutka i dupkiem że plamienie zaczęło się jeszcze w trakcie brania leku [emoji19]
Trudno powiedziec jak Twój organizm zareaguje

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

u mnie 31 dc, dzisiaj powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła o tydzień to i @ pewnie też. Bzam u gina pokazać mu te wyniki, powiedział, że są w normie, dopiero jak w ciąży się jest to trzeba tsh obniżyć. Mówiłam o tych jajnikach to powiedział, żebym przyszła po @ i zrobimy usg i będziemy kombinować dalej. Dla pewności pójdę jeszcze do innego gina.

Moj gin konowal tez mowil ze w normie. A poszlam do endo i powiedziala ze zanim nie zbije mam sie nie starac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj gin konowal tez mowil ze w normie. A poszlam do endo i powiedziala ze zanim nie zbije mam sie nie starac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz, też tak czytam to różnie piszą. Spróbuje u swojej gin poproszę ją o przepisanie leku, a jak nie to się zapisze do endokrynologa. Nie będę czekała i traciła czasu.

Do góry