reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zrobiłam rybkę na obiad[emoji106]
Pycha[emoji5]
Co tu tak cicho?[emoji5]

Rene ja mam philipsa i polecam[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzis wieczorem bede w koncu po prawie wielu latach miala kapuste kiszona,ogorki.kiszone kielbachy wedzone,smalec ahhahaa i.cos jeszcze
Moj cudowny.maz.znalazl sklep z polskimi rzeczami.aaaaaaaaaaa
Jak.sie.ciesze. Jak mi mama przywiozla raz na rok.to mialam a tak to to nie. Byl tu kiedys sklep pl ale zlikwidowali no i.w.koncu mąż nalazl tym bardziej.ze.on jezdzi po mediolanie jak pracuje....mmm bigosa jutro.sobie normalnie zrobie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen ależ bym zjadła takiego świeżego chlebka ze smalcem z prawdziwego zdarzenia i z ogórkiem kiszonym [emoji7]
Teraz to mi fazę zrobiłaś. Skąd wziąć smalec ze skwarkami [emoji848] muszę dziadka zapytać [emoji1]

Carmen o to super[emoji106]
Ja uwielbiam kapustę kiszoną, zwłaszcza surówki z niej pychota! A smalec mniam, ja robie z cebulką bo moj lubi[emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A ile dni po ? Hhehee
Lepiej by bylo jakby endo przepisal,ale ponoc niekiedy gin i ogolny tez.moze...zapytaj dziewczyn moze lepiej ci.doradza

u mnie 31 dc, dzisiaj powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła o tydzień to i @ pewnie też. Bzam u gina pokazać mu te wyniki, powiedział, że są w normie, dopiero jak w ciąży się jest to trzeba tsh obniżyć. Mówiłam o tych jajnikach to powiedział, żebym przyszła po @ i zrobimy usg i będziemy kombinować dalej. Dla pewności pójdę jeszcze do innego gina.

Ostatnia edycja:
Carmen ależ bym zjadła takiego świeżego chlebka ze smalcem z prawdziwego zdarzenia i z ogórkiem kiszonym [emoji7]
Teraz to mi fazę zrobiłaś. Skąd wziąć smalec ze skwarkami [emoji848] muszę dziadka zapytać [emoji1]

To sie rozumiemy [emoji7][emoji7] mnie tez sie chce smalcu [emoji1][emoji1][emoji1]

Jak pojade do pl to bede DOSLOWNIE wpierdal...wszystko [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] z.10 kilo przybiore.[emoji23][emoji23] i na wielkanoc barszcz mmmmmmmmmm [emoji7][emoji7]

u mnie 31 dc, dzisiaj powinnam mieć @ ale skoro owu się przesunęła o tydzień to i @ pewnie też. Bzam u gina pokazać mu te wyniki, powiedział, że są w normie, dopiero jak w ciąży się jest to trzeba tsh obniżyć. Mówiłam o tych jajnikach to powiedział, żebym przyszła po @ i zrobimy usg i będziemy kombinować dalej.
Moze nie przyjdzie ta wredota.

Zaciazac,zaciazac co sie miejscowa zwolni

Nessi,bum gdzie was wywialo??
Tynka szydelkujesz i popadlas w nalog ehehe [emoji23][emoji1]

Agnesss ratuj :(
Jutro.rano chcialam wziac luteine,moge brac przez tylko 5 dni?? Od 19 do 23dc ?? Bo ja niedlugo wylatuje i jak przez lutke mi sie okres spozni.to pozniej owulacja sie przestawi i wszystko inne.:( na forum pisze ze moze przyjsc @ po 3 dniach,w najgorszym wypadku po 7-8 a dla mnie to dlugo. Bo teraz plpdne bede miala prZed samym wylotem i moze mi.sie.uda cholera jasna [emoji22][emoji22]

reklama
Do góry