reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis wbijaj do mnie, moj na nocke pojechał właśnie[emoji23][emoji106]
1488394982-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria to jadę na nockę do Ciebie [emoji23]

U mnie w lodowce po kolacji zostalo tylko światło wiec przekonałas mnie ta sałatka [emoji23]
Nie byłam dzis nawet na zakupach. Jakis słaby dzien dzis mam [emoji55]

Agnesis to chyba przez tą pogodę. Taka w kratkę. Raz słońce, raz deszcz.
Ja mam górę prania i prasowania ale weny do tego brak

A moja misiunia udaje, ze jej wcale nie ma na kanapie [emoji23]
4172ccd40b17562e73eb80452470cde7.jpg

Ona jak nas nie widzi pół dnia to próbuje na kolana wejść żeby sie przytulić i żeby ja drapać. Jak jesteśmy cały dzien w domu to tak nie robi, tylko kręci sie koło nas i cieszy sie ze moze z nami przebywać.
Muszę ja wykapać w jakis cieplejszy weekend, bo śmierdzieć zaczyna kundelem [emoji38]

W ogóle nie wyobrażam sobie nie mieć w domu zwierza. Moja mama ma duży dom i zawsze mieliśmy przybłędy, takie sa najbardziej wdzięczne [emoji4]

reklama
Mi w zeszlym roku umarl moj pies, ryczalam dobre 2 tygodnie po Nim. Uwielbiałam go pomimo ze to byl zwykly kundel.
Mamy jeszcze jednego, takiego do pilnowania posesji, ale On tylko mojego ojca sie slucha nikogo wiecej[emoji23]

Do góry