reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny nie poddajemy się :) Staramy się dalej tylko bardziej na luzie, bez całego psychicznego wariactwa.
A w ogóle jak Nessi i wizyta?

reklama
Zawieszamy na razie na 3msc. I zabezpieczać sie chyba będziemy. Bo wiecie jak jest. Jak sie nie chce to ciaza murowana [emoji23] a powodów jest kilka. Najważniejsze ze głowa odpocznie [emoji16]

Zawieszamy na razie na 3msc. I zabezpieczać sie chyba będziemy. Bo wiecie jak jest. Jak sie nie chce to ciaza murowana [emoji23] a powodów jest kilka. Najważniejsze ze głowa odpocznie [emoji16]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t4d [emoji188]

Bum no wlasnie. Byłyby jaja [emoji15]
Nuria podczas odpoczynku to na pewno nie [emoji39]

Agnes nigdy nie mów nigdy [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Wiecie moze czym usunac naklejke rejestracyjna? Aby nowa przykleic?
Moj mi dal zadanie na jutro...taa juz widze jak ja to zrobie. Zaraz pol szyby porysuje[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wpadło mi właśnie na fb że WD-40 ściąga świetnie wszelkie naklejki

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mania[emoji8] powiem mojemu niech kupuje bo ja nie zamierzam pozniej wysluchiwac przez rok ze szybe porysowalam[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnes ja to mam nadzieję , ze w końcu to jednak teraz ! [emoji110][emoji110][emoji8]

Anula u ciebie tak samo [emoji8][emoji8]

Nuria a u ciebie ziółka muszą w tym cyklu pomoc !

Carmen a ty który masz dc?

Masakra moj P złożył szafe ! Quwa w szoku jestem 4 dni [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t4d [emoji188]

Do góry