reklama
Carmen24
Fanka BB :)
Kawal klocuszka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Rene- miejscowa dla dzidziusia piękna :-)
Mania- mi grzecznie mąż umył okna w weekend
Ja po wizycie i mój Adaś to olbrzym według om 35tc a tu waga 3700g , usg obliczyło ze jestem już w 37 tc , a tak to wszystko oki :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Spora różnicaMania- to ja mam nadzieje ze pomyłka jest w drugą stronę :-), bo jak nie i wytrzyma do terminu to będzie ponad 5 kg :-0
Teraz widzę z opisu że termin z om jest 03.04
A termin z usg 11.03 hehe
A wiesz kiedy miałaś owulacje?
Bo mnie z owulacji i tego usg w 12 tygodnou wychodził 20.10
I Młoda się urodziła 20.10 w samo południe [emoji16][emoji16]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
92Tynka92
Nati ale olbrzymek! Ciekawe ile będzie ważył faktycznie jak się urodzi:-) mojego syna będzie lekarz ważyć na usg za tydzień:-) już się doczekać nie mogę. A starsze dzieci ile ważyły? Ja w pracy miałam dziewczynę, która urodziła córkę 5500 SN. Z kolejnym było cięcie, przy którym byłam z resztą. Chłopczyk urodzony w 37 tc ważył 4800.
Mania mój mąż ma tak z samochodem. Kiedy by nie umył to zawsze zacznie tego dnia padać deszcz. To już nasza tradycja:-) u mnie okna wyglądają strasznie ale ja ich na pewno nie dotknę. Pewnie poproszę mamę o pomoc, bo mój mąż kompletnie się do tego nie nadaje.
Wonderful jak jajniki ćmią to dobrze:-)
Co tam porabiacie dziewczynki?
Mnie strasznie drapie w gardle i boli mnie głowa:-( masakra...jeszcze przeziębienia mi brakowało ech.
Mania mój mąż ma tak z samochodem. Kiedy by nie umył to zawsze zacznie tego dnia padać deszcz. To już nasza tradycja:-) u mnie okna wyglądają strasznie ale ja ich na pewno nie dotknę. Pewnie poproszę mamę o pomoc, bo mój mąż kompletnie się do tego nie nadaje.
Mnie strasznie drapie w gardle i boli mnie głowa:-( masakra...jeszcze przeziębienia mi brakowało ech.
Wonderful
Leż, odpoczywaj i zdrowiej, oby Cie bardziej nie rozłożyłoNati ale olbrzymek! Ciekawe ile będzie ważył faktycznie jak się urodzi:-) mojego syna będzie lekarz ważyć na usg za tydzień:-) już się doczekać nie mogę. A starsze dzieci ile ważyły? Ja w pracy miałam dziewczynę, która urodziła córkę 5500 SN. Z kolejnym było cięcie, przy którym byłam z resztą. Chłopczyk urodzony w 37 tc ważył 4800.
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Mania- tak wiem kiedy miałam ow , bo ja @ jak w zegarku mam i robiłam test , wyszedł pozytywny w 12 dc
Tynka- łał 5500 SN :-0 , Nadia ważyła 3200 dokładnie w termin , a Maks 7 dni przeć terminem 3900 , witam w clubie z przeziębieniem
Tynka- łał 5500 SN :-0 , Nadia ważyła 3200 dokładnie w termin , a Maks 7 dni przeć terminem 3900 , witam w clubie z przeziębieniem
A mnie dziś kłuje prawy jajnik [emoji33][emoji52]
A ja nie kupiłam testów owu
A do rossmana mam troche nie po drodze [emoji19]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
A ja nie kupiłam testów owu
A do rossmana mam troche nie po drodze [emoji19]
D
Deleted member 169981
Gość
Wiecie moze czym usunac naklejke rejestracyjna? Aby nowa przykleic?
Moj mi dal zadanie na jutro...taa juz widze jak ja to zrobie. Zaraz pol szyby porysuje[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Moj mi dal zadanie na jutro...taa juz widze jak ja to zrobie. Zaraz pol szyby porysuje[emoji23]
Wonderful
Nie mam pojęcia, pewnie na necie jest jakiś poradnik, wskazówkaWiecie moze czym usunac naklejke rejestracyjna? Aby nowa przykleic?
reklama
Carmen24
Nuria zyletka się dobrze ściąga z szyby