reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A z łokcia tez kiedyś dostałam. A dzis to nie wiem chyba mu sie cos śniło, bo mi wciskał tego palucha, myślałam ze go zabije. Ja tez miałam popieprzone sny cała noc. Wiec sie wymęczyłam trochę [emoji52]

reklama
Podczytam :) tylko najpierw kawę zrobię [emoji39] bo już zameldowalam się na stanowisku pracy [emoji6]

Carmen oby szybko ta ospa sobie poszła...

Nuria współczuję....

Agnes a mi to się nic nie śniło... w każdym razie nic mi nie wiadomo na ten temat [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula gwiazdo[emoji7] wierzę w Ciebie ze cos sie dzieję..[emoji8]

Ja zdycham. Jest mi tak duszno.
To chyba menopauza[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Kuzwa krostek przybywa,mala marudzi ze ja swedzi [emoji20][emoji20]

Niby nie ma tak duzo jak na internecie co niektórzy maja ale mimo wszystko widac, drapie sie choc nie.moze i do tego ta goraczka

Kurwicy dostane :/

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula gwiazdo[emoji7] wierzę w Ciebie ze cos sie dzieję..[emoji8]

Ja zdycham. Jest mi tak duszno.
To chyba menopauza[emoji23]

Oj kochana no nie ukrywam że cień nadzieji zawsze jest mimo tego że totalnie brak jakichkolwiek objawów hehe cykl jak każdy inny ...

Kurcze może ty dziś lez i niech się ta @ trochę uspokoi ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Carmen ja mam pamiatki po ospie na buzi, glownie na czole jak drapalam.
A smarujesz czyms? Ja juz nie pamietam czym mama mi smarowala aby tak nie swedzialo, czyms bialym na pewno.

Anula [emoji7] mocno trzymam kciuki, bardzo mocno[emoji7]
[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Nuria zaraz ide do lekarza.to niech mi.cos qrwa da bo jebla dostane :(

Ja pamietam jak dzis jak sie drapalam a jak.byly strupki to je zrywalam byle nie widziec ich na ciele bo pamietam,ze byly bardzo ciemne.

Tez mam blizny do dzis [emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen u mnie mama mojemu mlodszemu bratu nakladala rekawiczki na noc zeby sie nie drapal przez sen. Bo on az do krwi zdzieral te strupki

reklama
Dzień dobry Laski :) Miłego dnia życzę :) Ja dzisiaj zakupy i coś na obiadek trzeba wymyślić. Wczoraj miała gości to dzień super minął nawet nie wiem kiedy. :)
Nuria biedna Ty, tak jak dziewczyny piszą idź skontroluj bo aż strach.
Carmen no musicie przetrwać drapanie niestety, chociaż dziecku ciężko się nie drapać.

Do góry