Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tynkuś ...wizytę mam we wtorek o 7:40 rano ...
A Ty jak się czujesz ? Ja nie plamię, dzisiaj znalazłam nawet tętno małegoMum jeszcze raz Gratuluję i trzymam kciuki
Tynkuś ...wizytę mam we wtorek o 7:40 rano ...
A Ty jak się czujesz ? Ja nie plamię, dzisiaj znalazłam nawet tętno małegoMum jeszcze raz Gratuluję i trzymam kciuki
Tynkus to moja mala ma ospe [emoji1]Hejka
Nessi jak plamienia? Na którą masz jutro wizytę? Jak samopoczucie?
Bum a ty kiedy teraz masz wizytę? Lence pokój się podoba?
Rene już niedługo przytulisz córeczkę:-) jeszcze tylko miesiąc.
Mum gratulacje! Piękny Kropeczek:-) niech rośnie w siłę. Na następnym usg to już pewnie ci rączką pomacha na przywitanie :-)
Mania współczuję ospy u córci. Ja na szczęście przeszłam ją lajtowo. Nawet jednego dnia w szkole nie ominęłam i dzięki temu wszystkie dzieciaki z klasy ją miały hłe hłe :-)
Jadę zaraz do rodziców na mojej najmłodszej siostry 18ste urodziny. Będzie koło 30 osób i mogę się założyć, że usłyszę dziś słowo ,, grubasku " pierdylion razy:-/ tam jest fajne lustro to wam zrobię fotkę i wrzucę. Miłego dnia dziewczynki:-*
[emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]Tynkuś ...wizytę mam we wtorek o 7:40 rano ...
dobrze , ciekawe o której teraz kuźwa pójdęDobrze zrobilas !!!!!!!!
Ja dwie godzinki pospalam..dlugo dlugo od niepamietnych czasow na lozku w sypialni....normalnie nie spie,ale jak przysne to na kanapie jak staruszka [emoji1][emoji1]
Pewnie zaczne od kwietnia,maja duzo spac bo biore leki na uczulenie.wiec po.tych sie zajefajnie spi
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom