reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My po wizycie , dzidziolek rośnie ma już 1.2cm [emoji7] serduszko dalej ładnie bije [emoji169]
1488182358-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]
Cudo [emoji8] cieszę się:) takie poniedziałki lubię [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Też mi się fajnie tydzień zaczął, ale wstać o 7 to był koszmar ...

Nati lobuz nr 2 [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Mania ,mam krem taki zeby sie.nie drapala.
No i faktycznie dzięki Bogu sie nie drapie.
W miejscach intymnych , pod pachami i nawet w buzi ma bidulka
Ale jajca wiecie co,zdążyłam posmarowac wszystkie krostki a tam nawet nie po dwoch minutach kolejne maciupenkie juz wysZły [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] szok. Ale wyskakuja [emoji1]

Kupilam sobie w aptece zamiast inofemu kwas foliowy. Później sobie lykne ;)

1488189395-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie tak wogóle [emoji4]

Ja w tym cyklu odkładam starania
Nie mogę się dogadać z moim starym, iskrzy aż tylko patrzeć jak w końcu mnie skusi ta żeliwna patelnia [emoji19][emoji35]
Nie odzywam się do niego i póki mnie nie przeprosi z kwiatami nie odezwe się
Więc nie będę się też o bobosexy prosić

Zachowuje się jak gówniarz i tym razem oberwie za swoje
Od dzisiaj nie gotuje obiadów
Skoro on ma mnie w nosie ja jego też [emoji35][emoji35]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nie mogę się dogadać z moim starym, iskrzy aż tylko patrzeć jak w końcu mnie skusi ta żeliwna patelnia [emoji19][emoji35]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Mania i.dobrze robisz

Niech sie poczuje winny

Moj mniebtez wczoraj podqrwil , zjebalam go i potem sie przymilal ahahaha
Niech wiedza o co chodzi

Swoja droga patela ZELIWNA wymiata [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mania,Nessi jakie mialyscie odczucia po clo w czasie owu i po??
Bum a ty cos czulas ????

eoc973pftscitkc0.png

Mania i.dobrze robisz

Niech sie poczuje winny

Moj mniebtez wczoraj podqrwil , zjebalam go i potem sie przymilal ahahaha
Niech wiedza o co chodzi

Swoja droga patela ZELIWNA wymiata [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mania,Nessi jakie mialyscie odczucia po clo w czasie owu i po??
Bum a ty cos czulas ????

eoc973pftscitkc0.png
nic nie czułam :D 31dc zrobiłam test bo stwierdziłam , że po CLO to się upewnie no i bladzioch wyszedł + od tego czasu jajnik mnie napierdzielał , wcześniej nic ;)

Patelnia jest naprawdę ciężka, ja jej w jednej ręce utrzymać nie mogę [emoji23][emoji23]
Obawiam się że jakbym jej użyła to bym poszła siedzieć za zabójstwo [emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja Kochana po clo czuĺam oba jajniki, mocno lewy, i tam miałam trzy średnie pęvherzyki, ale ginka ich nie zmierzyła nawet na usg [emoji19]
Prawy mnie lekko ćmił i byłam pewna że owu z lewego a według ginki z prawego
W dniu owulacji miałam mega ból jajnika, plamienie tzn śluz z krwią a potem ból podbrzusza [emoji52]

Hmmm no ok
Kurde jedna cZuje,jedna nic nie poczuje [emoji33]

Ja w sumie.to nic.nie czuje,poza bólem okresowym....mam nadzieje ze w razie co chociaz popekalo bo nie chcialabym kolejnych torbieli....

Ojjj takie patele ważą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Tez taka mam do rostbeef'u [emoji14]

reklama
Normalnie tak na mnie działa mój stary

1488196360-aaaaaa.jpeg

Do góry