reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Laski masakra. Myslalam ze sie wykoncze w nocy. Tak mnie brzuch bolal ze az sie skrecalam z bolu. Pierwszy raz w zyciu tak ze mnie cieklo ze cala posciel byla we krwi. Gdy wstalam doslownie krew po nogach mi splywala. Myslalam ze zaraz zemdleje tak mi bylo slabo. Moj mial juz mnie na pogotowie wiesc. Ale wzielam garsc prochow i jakos przeszlo. Dotrwalam do rana.
Ale wystraszylam sie na maksa[emoji47]
Mam dzis zajecia od 8-18 i nie wiem jak będę funkcjonowac.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria biedactwo [emoji22] moze nie idz na zajecia? Odpocznij w domu, zebys przypadkiem nigdzie nie zemdlala. Tak bedzie bezpieczniej. Na Twoim miejscu bym poszla po @ na usg, moze jakies "zmiany" masz w macicy i stad to mocniejsze krwawienie.

Napisane na iPhone

Anka na drugim watku dziewczyna miala podwyzszony progesteron i teraz zrobila tescik no i pozytywny.

Moze u Ciebie będZie tak samo ?? [emoji16][emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubię takie wieści z rana zdradzisz która to podczytam [emoji39]

Dzien dobry ;)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Pamietam, ze ktoras tam miała trochę ponad normę. Chyba shagy?

Pamietam, ze ktoras tam miała trochę ponad normę. Chyba shagy?

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

A ja sie nie wyspalam, bo moj mi przez sen wsadził palec w oko. I pózniej już sie bałam spać odwrócona w jego stronę [emoji23]

reklama
A ja sie nie wyspalam, bo moj mi przez sen wsadził palec w oko. I pózniej już sie bałam spać odwrócona w jego stronę [emoji23]

A ja się wyspalam,po 5 wstalam sama z siebie ale przed 22 poszłam spać [emoji23] już z psem nawet byłam i za 10 minut jedziemy do szkoły [emoji39]

Do góry