reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moj tez o zeby dba, ale jezeli chodzi o wizyte u dentysty to juz jest problem[emoji23] w ostatecznosci pojdzie, a tak to chodzi i jeczy[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja tez miałam mleczaka, dentystka w tamtym roku mi musiała go wyrwać, bo obsunął sie i zaczął mi podrażniać policzek od środka. Gdyby nie to nadal bym z nim chodziła, bo zdrowy był i trzymał sie mocno [emoji16] a pod spodem stałego brak. A z kolei moj brat miał o jednego zęba za dużo. Mi brakuje, a jemu z przybytku musieli wyrwać. I gdzie tu sprawiedliwość [emoji23]

Agnes no mu wychodzi tamten drugi , ale jakos nie umie [emoji23]

Ale mam dzis lenia , nie chce mi sie nic.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Agnesis no ja tez. Ale im nie przetlumaczusz. Jeszcze Cie zaraz bedzie obwinial ze go zab boli[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zacznie cos marudzić to pożyczę od Mani ta żeliwna patelnie, a Anula ukryje mi dowody zdrodni, Ty mi dasz alibi i bedzie luzik [emoji16][emoji1][emoji38]

Agnes no mu wychodzi tamten drugi , ale jakos nie umie [emoji23]

Ale mam dzis lenia , nie chce mi sie nic.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
7t3d [emoji188]

ja mam prawie 27lat i jeszcze wszystkich ósemek nie mam na wierzchu :p a bolą jak cholera jak rosną - zawsze parę dni przed @

Agnesis ja też miałam dodatkowy ząb - wyrósł pomiędzy jedynkami - taki wielki kieł. Później niestety okazało się że przez ten dodatkowy ząb nie mam miejsca w dziąsłach na ten prawidłowy i niestety moja dwójka z lewej strony jest krzywa bo się nie zmieściła już. Mimo że mi wyrwali tego środkowego to i tak już miejsca nie było

To u Mlodego wczoraj wyczailam pierwszego stałego zęba. Tyle, ze wyszedł za mleczakiem [emoji53] mleczaki dwa sie ruszają, ale nie wypadły jeszcze i ten stały wyszedł z tylu [emoji20] musimy isc z tym do dentysty

Hejka
Nessi jak plamienia? Na którą masz jutro wizytę? Jak samopoczucie?

Bum a ty kiedy teraz masz wizytę? Lence pokój się podoba?

Rene już niedługo przytulisz córeczkę:-) jeszcze tylko miesiąc.

Mum gratulacje! Piękny Kropeczek:-) niech rośnie w siłę. Na następnym usg to już pewnie ci rączką pomacha na przywitanie :-)

Mania współczuję ospy u córci. Ja na szczęście przeszłam ją lajtowo. Nawet jednego dnia w szkole nie ominęłam i dzięki temu wszystkie dzieciaki z klasy ją miały hłe hłe :-)

Jadę zaraz do rodziców na mojej najmłodszej siostry 18ste urodziny. Będzie koło 30 osób i mogę się założyć, że usłyszę dziś słowo ,, grubasku " pierdylion razy:-/ tam jest fajne lustro to wam zrobię fotkę i wrzucę. Miłego dnia dziewczynki:-*

Tynka to czekamy na fotkę domku bąbelka [emoji16]

reklama
Hejka
Nessi jak plamienia? Na którą masz jutro wizytę? Jak samopoczucie?

Bum a ty kiedy teraz masz wizytę? Lence pokój się podoba?

Rene już niedługo przytulisz córeczkę:-) jeszcze tylko miesiąc.

Mum gratulacje! Piękny Kropeczek:-) niech rośnie w siłę. Na następnym usg to już pewnie ci rączką pomacha na przywitanie :-)

Mania współczuję ospy u córci. Ja na szczęście przeszłam ją lajtowo. Nawet jednego dnia w szkole nie ominęłam i dzięki temu wszystkie dzieciaki z klasy ją miały hłe hłe :-)

Jadę zaraz do rodziców na mojej najmłodszej siostry 18ste urodziny. Będzie koło 30 osób i mogę się założyć, że usłyszę dziś słowo ,, grubasku " pierdylion razy:-/ tam jest fajne lustro to wam zrobię fotkę i wrzucę. Miłego dnia dziewczynki:-*
Jutro [emoji6]
Podoba się podoba , ale czeka jeszcze na nowe zabawki [emoji38]

7t3d [emoji188]

Do góry