reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mi wczoraj mąż powiedział że do niego o wszystko przypieprzam od poniedziałku i że wszystko mi nie pasuje i ciągle na niego warcze....[emoji33][emoji19]
A dzisiaj to myślałam że użyje żeliwnej patelni [emoji23][emoji23][emoji35][emoji35]
Może to w powietrzu coś....

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] poplulam się od żeliwnej patelni [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Mania cos być musi, bo ja sie niby tez przypieprzam o głupoty [emoji23] sam jest głupotą. Jedna wielką, chodzącą głupotą [emoji23]

Mania cos być musi, bo ja sie niby tez przypieprzam o głupoty [emoji23] sam jest głupotą. Jedna wielką, chodzącą głupotą [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja swojego przed chwila opierdzieliłam za to że głośno klika w klawiaturę[emoji31] jakby ciszej nie mógł.
Sama jego obecność mnie wkurza.

Anula Bezdroża Sylwia Grzeszczak i Mateusz Ziółko, slucham jej od dobrych 2 godzin i jeszcze mi się nie znudziła[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja swojego przed chwila opierdzieliłam za to że głośno klika w klawiaturę[emoji31] jakby ciszej nie mógł.

Anula Bezdroża Sylwia Grzeszczak i Mateusz Ziółko, slucham jej od dobrych 2 godzin i jeszcze mi się nie znudziła[emoji23]

Szkoda , ze baterii nie idzie z niej wyciągnąć [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]

No też tak mam właśnie że mi sama jego obecność przeszkadza [emoji33][emoji23][emoji23]

Ta piosenka za mną od kilku tygodni chodzi
Jak wszystkie z tej płyty grzeszczak, są takie dające do myślenia [emoji7]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ale wiecie co jest najlepsze, ze przedwczoraj ja zaczęłam kłótnie, on sie śmiertelnie obraził, wczoraj sie nie odzywał, a dzis mnie przeprosił [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale wiecie co jest najlepsze, ze przedwczoraj ja zaczęłam kłótnie, on sie śmiertelnie obraził, wczoraj sie nie odzywał, a dzis mnie przeprosił [emoji23][emoji23][emoji23]

Bum zaraz w cymbał dostanie czymś to pojdzie spać w ciągu 3 minut. Ale wtedy tez będzie mnie wkurzał bo mi jełop kołdrę zabiera w nocy i wypina się tym dupskiem ze ja spadam z tego łóżka. I chrapie.

Mania to witaj w klubie[emoji23]

Agnesis mnie osoboscie tak wkurza to ze moj mnie od razu nie przeprosi za cos tam tylko czeka jakby mial ku*wa na co[emoji35]

Czyżby zbiorowy nerw przeokresowy?[emoji23]

reklama
nuria hahaha takie chopy [emoji23][emoji23]

Mój dzisiaj kończy malować pokój ten ala salonowy [emoji5] a jutro zapewne borok będzie cały dzień szafe składać [emoji23][emoji23]

Wykapalam sie z małą i najchętniej to bym juz poszła spac [emoji14]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]

Do góry