reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agness pytanko... czy po luteinie możliwe są jakieś stany zapalne , infekcje częstsze lub podobne ??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene no mogą sie moze zdarzyć bo sie codziennie te palce pcha... moze kup lacibios femina żeby sie zabezpieczyć przed infekcja. Ja biore cały czas [emoji4]

reklama
Rene no mogą sie moze zdarzyć bo sie codziennie te palce pcha... moze kup lacibios femina żeby sie zabezpieczyć przed infekcja. Ja biore cały czas [emoji4]

Nessi u mnie na czerwcówkach dużo dziewczyn miało problem żeby znaleźć może jest za wcześnie a może nie możesz ucelować. Posiedź nad tym jeszcze, spróbuj za godzinkę.

Agnesis ja byłam na sztuce kochania i dupy mi nie urwało. Mąż momentami się nudził. Fajny film do obejrzenia ale do kina chyba będę chodzić na horrory albo mega komedie. Nie żebym obrzydzała ale takie jest moje zdanie ;)

Nuria przespałam się i reanimowałam. Kochana idę jak burza pierwszy raz od kilku dni hehehe

Widzisz kwestia gustu [emoji16]
W ten weekend byliśmy na Polandja i mi sie niezbyt podobał. Tzn do obejrzenia, ale nie w kinie, bo szkoda kasy [emoji23]

Rene tak w ciazy mozna [emoji6] to probiotyk ginekologiczny doustny. A czujesz jakieś dolegliwości?

Rene tak w ciazy mozna [emoji6] to probiotyk ginekologiczny doustny. A czujesz jakieś dolegliwości?

Póki co nie ale boję się że do porodu coś mi się przypałeta A to już za mc. A mam jeszcze jedno pytanko. Czy zażywanie luteiny ma wpływ na pobranie posiewu z pochwy ?? Wiesz o co mi mniej więcej chodzi?

Mistrzowski obiad!!!

1487956454-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nessi u mnie na czerwcówkach dużo dziewczyn miało problem żeby znaleźć może jest za wcześnie a może nie możesz ucelować. Posiedź nad tym jeszcze, spróbuj za godzinkę.

Agnesis ja byłam na sztuce kochania i dupy mi nie urwało. Mąż momentami się nudził. Fajny film do obejrzenia ale do kina chyba będę chodzić na horrory albo mega komedie. Nie żebym obrzydzała ale takie jest moje zdanie ;)

Nuria przespałam się i reanimowałam. Kochana idę jak burza pierwszy raz od kilku dni hehehe
Nie znajdę takim detektorem tętna. Byłam na IP, dzidziuś zdrowy,ale martwy jest nad nim i go zasłania więc, tętna nie wyłapię prędko jeszcze ...

reklama
Do góry