reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi [emoji8]
Rene myśle, ze na wymaz nie bedzie miało to wpływu. Najlepiej jeśli masz badanie rano to nie bierz tabletki przed tylko po. A jak po południu to mysle ze zdąży wypłynąć.

reklama
Mam i ja! [emoji16][emoji7]
Dawno nikt mi tak dobrze nie zrobił jak truskaweczki [emoji39][emoji39][emoji39] mogłabym zjeść tonę, ale nie za ta cenę [emoji23]
663dd896457bc3dc87bca1ea11584048.jpg

Ness [emoji7] uśmiechnij się - jest dobrze ! I tak będzie... swoją drogą rozumiem twoje rozdrażnienie i nerwy ... domyślam się że nie da się nad tym zapanować....

BUM a objawy jakie ma?

Arte oj zjadła bym tej kapusty [emoji39] jutro chyba poczynie ...

Nuria a Cóż to za nuta była?

Mnie m uświadomił że obejrwalo mu się rano a fakt coś belkotal jedząc i nie rozumialam więc opierdzielilam ... nerwowa strasznie jestem dzień cały. .
Kundla obcinalam ten to mnie dopiero wkurzyl [emoji58]

Rene jak się czuje? Młoda zdrowa ?

Agnes śliczne truskawy choć czy smak mają?:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula nie ma [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]

Anula nie ma [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
7t1d [emoji188]
To dobrze :) ja z młodym nie miałam wcale ,a cycki to mi urosly w 2 dobę po porodzie [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

To dobrze :) ja z młodym nie miałam wcale ,a cycki to mi urosly w 2 dobę po porodzie [emoji41]

Mi się zaczęło z małą po 12tc dopiero , więc spoko [emoji4] wiadomo od czasu do czasu mdłości się pojawią , cyc zaboli , ale to takie lajtowe [emoji6]
Na kalendarzu chińskim wyszła mi druga dziewczynka , więc kto wie [emoji14]

7t1d [emoji188]

Ness [emoji7] uśmiechnij się - jest dobrze ! I tak będzie... swoją drogą rozumiem twoje rozdrażnienie i nerwy ... domyślam się że nie da się nad tym zapanować....

BUM a objawy jakie ma?

Arte oj zjadła bym tej kapusty [emoji39] jutro chyba poczynie ...

Nuria a Cóż to za nuta była?

Mnie m uświadomił że obejrwalo mu się rano a fakt coś belkotal jedząc i nie rozumialam więc opierdzielilam ... nerwowa strasznie jestem dzień cały. .
Kundla obcinalam ten to mnie dopiero wkurzyl [emoji58]

Rene jak się czuje? Młoda zdrowa ?

Agnes śliczne truskawy choć czy smak mają?:)

Mi wczoraj mąż powiedział że do niego o wszystko przypieprzam od poniedziałku i że wszystko mi nie pasuje i ciągle na niego warcze....[emoji33][emoji19]
A dzisiaj to myślałam że użyje żeliwnej patelni [emoji23][emoji23][emoji35][emoji35]
Może to w powietrzu coś....

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nie znajdę takim detektorem tętna. Byłam na IP, dzidziuś zdrowy,ale martwy jest nad nim i go zasłania więc, tętna nie wyłapię prędko jeszcze ...
Super
Będzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Anula właśnie smak maja [emoji16] wiadomo ze nie taki jak polskie truskawki latem. Ale czuć ze to truskawka [emoji526][emoji7]
Ja z młodym w ciazy zyglam 2 czy 3 razy. Mdlilo mnie jak miałam pusty brzuszek, ale ja tak mam bez ciazy nawet. W sumie to gdyby nie rozmiary hipopotama to nie wiedziałabym ze w ciazy jestem [emoji23]

Do góry