D
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę,ale zescie popisalyNie znajdę takim detektorem tętna. Byłam na IP, dzidziuś zdrowy,ale martwy jest nad nim i go zasłania więc, tętna nie wyłapię prędko jeszcze ...
No stary mi tv zdemontowal dzisiaj [emoji23][emoji23] wiem mamy popatrzone , ale tej części jakos nie lubie [emoji52]
Bum zaraz w cymbał dostanie czymś to pojdzie spać w ciągu 3 minut. Ale wtedy tez będzie mnie wkurzał bo mi jełop kołdrę zabiera w nocy i wypina się tym dupskiem ze ja spadam z tego łóżka. I chrapie.
Mania to witaj w klubie[emoji23]
Agnesis mnie osoboscie tak wkurza to ze moj mnie od razu nie przeprosi za cos tam tylko czeka jakby mial ku*wa na co[emoji35]
Czyżby zbiorowy nerw przeokresowy?[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ło ale kolacja na full wypasieNo stary mi tv zdemontowal dzisiaj [emoji23][emoji23] wiem mamy popatrzone , ale tej części jakos nie lubie [emoji52]
Kolacja 22:00 moze ktoś chętny [emoji23]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]
Ziolko [emoji7][emoji7] spoko.ta piosenkaJa swojego przed chwila opierdzieliłam za to że głośno klika w klawiaturę[emoji31] jakby ciszej nie mógł.
Sama jego obecność mnie wkurza.
Anula Bezdroża Sylwia Grzeszczak i Mateusz Ziółko, slucham jej od dobrych 2 godzin i jeszcze mi się nie znudziła[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom