reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny;) Jutro powinnam dostac miesiaczke (28dc) , od kilku dni bola mnie miesnie, czuje sie mega oslabiona, temp w pochwie 37,5 mierzona rano i wczoraj i dzis, oprocz tego delikatne bole brzucha i z tylu kregoslupa, dzis lekka zgaga. Zrobilam najczulszy jaki jest , negatywny. Czy to znaczy ze napewno nie jestem w ciazy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście życzę Ci ciazy, ale wiem z własnego doświadczenia, ze im więcej odczuwasz objawów tym bardziej mozesz być pewna ze to nie ciaza [emoji6] poza tym test na 90% pokazałby już chociaż cień. Nie wsłuchuj sie w swoj organizm za bardzo i nie myśl o tym. Ciaza lubi zaskakiwać.

reklama
Oczywiście życzę Ci ciazy, ale wiem z własnego doświadczenia, ze im więcej odczuwasz objawów tym bardziej mozesz być pewna ze to nie ciaza [emoji6] poza tym test na 90% pokazałby już chociaż cień. Nie wsłuchuj sie w swoj organizm za bardzo i nie myśl o tym. Ciaza lubi zaskakiwać.

Tez watpie, ten dzisiejszy test pozbawil mnie wiekszosci nadziei, no ale w koncu nie spieszy mi sie , to dopiero pierwszy cykl wiec chyba nie musze sie jeszcze martwic ze cos jest nie tak:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co dziewczyny.... dalej ćmią mnie jajniki, nie jest to mocny ból raczej takie uczucie, że je czuje.:baffled: Owu miałam chyba 4 dni temu, , więc od 4 dni mnie ćmią. Mam 25 dc przez to wcześniejsze opóźnienie. Boje się, ze to jest powtórka z zeszłego miesiąca gdzie mi się @ zatrzymała.:( Co myślicie? Iść do gina na kontrole czy czekać do @? Nie plamie ani nic, @ miałam normalną.:confused::confused:

Wiecie co dziewczyny.... dalej ćmią mnie jajniki, nie jest to mocny ból raczej takie uczucie, że je czuje.:baffled: Owu miałam chyba 4 dni temu, , więc od 4 dni mnie ćmią. Mam 25 dc przez to wcześniejsze opóźnienie. Boje się, ze to jest powtórka z zeszłego miesiąca gdzie mi się @ zatrzymała.:( Co myślicie? Iść do gina na kontrole czy czekać do @? Nie plamie ani nic, @ miałam normalną.:confused::confused:
Poczekaj jeszcze trochę...ovu dopiero co była więc te bóle mogą mieć różne podłoże....

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Kochana mnie ćmiły oba jajniki do samej @, jeszcze wczoraj czułam prawy
Zauważyłam że mam tak w tych cyklach w których mam owulacje
W tych ktore podejrzewam że były bezowulacyjne, tak nie było [emoji19]
Tak sobie tłumacze że to pracujące ciałko żółte powoduje dolegliwości
Dziwne to wszystko, bo napierdzielał mnie mega lewy jajnik a na usg ginka podejrzewała owu z prawego, nie ogarniesz [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Poczekaj jeszcze trochę...ovu dopiero co była więc te bóle mogą mieć różne podłoże....

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Co to za list moj?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t0d [emoji188]

Nie wiem w zeszłym miesiącu miałam podobnie, później doszły mi inne objawy, myślałam, ze to ciążowe a się okazało, że się @ zatrzymała

Nie wiem w zeszłym miesiącu miałam podobnie, później doszły mi inne objawy, myślałam, ze to ciążowe a się okazało, że się @ zatrzymała
Kochana ty w ciąży byłaś , beta byłą pozytywna , więc ciąża była , ale zapewne biochemiczna...
Mnie po owu też długo jajniki ćmiły :)

reklama
Do góry