reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No to faktycznie może być dołujące
Trzymaj się
Dasz radę [emoji110][emoji110]
Czas na szczęście ucieka szybko, nim się obejrzysz będzie zabieg, a potem już z gòrki [emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja juz po wizycie. Termin zabiegu 28.03 potem 3 tyg. czekania na wyniki, z wynikami do gina... zajebać sie idzie [emoji24]

Napisane na iPhone
:(

Bedzie dobrze zobaczysz. Tulkam

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny;) Jutro powinnam dostac miesiaczke (28dc) , od kilku dni bola mnie miesnie, czuje sie mega oslabiona, temp w pochwie 37,5 mierzona rano i wczoraj i dzis, oprocz tego delikatne bole brzucha i z tylu kregoslupa, dzis lekka zgaga. Zrobilam najczulszy jaki jest , negatywny. Czy to znaczy ze napewno nie jestem w ciazy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny;) Jutro powinnam dostac miesiaczke (28dc) , od kilku dni bola mnie miesnie, czuje sie mega oslabiona, temp w pochwie 37,5 mierzona rano i wczoraj i dzis, oprocz tego delikatne bole brzucha i z tylu kregoslupa, dzis lekka zgaga. Zrobilam najczulszy jaki jest , negatywny. Czy to znaczy ze napewno nie jestem w ciazy?

Najlepiej zrobić bete

Nie spodziewałabym się objawów ciążowych zwłaszcza zgagi jeszcze zanim test wyjdzie pozytywny

reklama
Bum oglądałam, i jak wrażenia? Lepsze niz 1 czesc, bynajmniej dla mnie.

Jestem zla jak osa. Na wszystko i na wszystkich bez powodu[emoji35]
Nawet pączka dzis nie zjadlam.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry