reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dzieki Bogu mam sie dobrze tutaj,wiadomo tesknie i wkyrza mnie niekiedy to,ze tu jestem..moj maz zarabia dobrze,ze mógłby jeszcze jedna rodzine utrzymac.
Ja np teraz jak wroce z polski tez chce isc do pracy,bo niestety na psyche mi siada..ale to juz odrębny temat.
Nie chce nawet pisac,bo byscie mnie za psychopatke wziely.

W kazdym razie Arte kiedys znajdziesz dobra oferte pracy. Wierze w to.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte to moze już nie wróż. I pamiętaj ze pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie. Optymista lepiej sie żyje i łatwiej wszysyko przychodzi. Nie możesz myślec ciagle zle.

Arte to moze już nie wróż. I pamiętaj ze pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie. Optymista lepiej sie żyje i łatwiej wszysyko przychodzi. Nie możesz myślec ciagle zle.

Też nie lubię zimy dobija bardzooo ...

musiałam zamówić farby po mój P za późno kończy , jutro o 9 przyjadą :D
do pokoju ala salonu wzięłam takie , chyba będą pasować kolory :D
teściowa już pojechałą , Lena nie chciała :D próba nr 2 będzie po południu moja mama ma przyjechać :D
Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_niezapominajka_5_l-730586-151006.jpg
Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_srebrzysta_szarosc_5_l-730572-150992.jpg

Załączniki

• Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_niezapominajka_5_l-730586-151006.jpg
    Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_niezapominajka_5_l-730586-151006.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 156
  • Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_srebrzysta_szarosc_5_l-730572-150992.jpg
    Farba_Dekoral_Voice_Of_Color_srebrzysta_szarosc_5_l-730572-150992.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 152
Wlasnie schowalam na dno szafy moja kurtke zimową. Niech ta zima idzie w pi*du w końcu[emoji23] kozaki tez zaraz chowam[emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w adidaskach latam. Juz drugi dzien slonce swieci,ze i u mnie smugi widac.wlasnie jemy cos z mala i ide dokanczac czyscic chalupe. 60 m juz wyczyszczone,brakuje kolejne 60 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ja ogolem siwy mam w sypialni i w korytarzu.
W salonie z kolei mam taki kolor. Ni to zloty,ni to srebrny. Zalezy jak sie patrzy.
Jak zaswieci slonce to kolor sie mieni i bajecznie to wyglada. Cos jak bardzo mocno upigmentowany i mocno swiecacy sie cien do oczu [emoji14]

reklama
Do góry