reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bumek włącz wszystkie babcine metody zanim choroba się rozwinie.
Arte jak twój tak dobrze zarabia i chce tam siedzieć to nie ma innego wyjścia tylko musi odłożyć na twoje prawko ;)
Agnesis daj fotkę po kolorku.
A nas ten remont i samochód wydoił z kasy. Pokój dalej bez mebli stoi. Dzisiaj byliśmy obejrzeć łóżko, używane ale trudno. Za dużo rzeczy jeszcze do kupienia żeby wszystko brać ze sklepu. Mnie cieszy że w końcu będzie już byle jakie byle było [emoji23] po tylu latach na kanapie, ostatnie 6 na rogówce będę mieć prawdziwe sypialniane. Całe 160 szerokości, będę się turlać [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty sie tak nie turlaj bo i z czwartym.zajdziesz [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja bym miodu nie poleciła. Nie wiem czy na każdego tak działa, ale mi strasznie podrażnia gardło.
Ja oscypków na szczescie nie lubie [emoji12]
Ale gulaszowa i gołąbki ubóstwiam [emoji16]

Witajcie dziewczyny

Bum miodu też nie polecam, skuteczniejsza sól do płukania
Zdrówka [emoji106]

Arte a może jest coś co byś mogła robić sama, jakiś biznes którym będziesz mogła zająć się w domu np., pomyśl
Czasem szukamy daleko a rozwiązanie mamy pod nosem
Trzymam kciuki [emoji110]

Agnes, Anula jak Wasze jajca?

Reszte oczywiście też serdecznie pozdrawiam [emoji16]

Skońcxyłam robote i zaraz się będę po Młodą zbierać
A potem będę smażyć naleśniki [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witajcie dziewczyny

Bum miodu też nie polecam, skuteczniejsza sól do płukania
Zdrówka [emoji106]

Arte a może jest coś co byś mogła robić sama, jakiś biznes którym będziesz mogła zająć się w domu np., pomyśl
Czasem szukamy daleko a rozwiązanie mamy pod nosem
Trzymam kciuki [emoji110]

Agnes, Anula jak Wasze jajca?

Reszte oczywiście też serdecznie pozdrawiam [emoji16]

Moje na twardo chyba [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Wow, aż tak [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

Mnie lewy od czasu do czasu się odzywa [emoji52]

czy ty dostałaś te zioła bo kuzwanie wiem gdzie ta kartke nadania ryplam :D

reklama
Moje jajca... Hmm, chyba sie jeszcze gotują bo napieprzaja na zmiany [emoji23] wczoraj szyjka była otwarta a dzis jest za wysoko żeby stwierdzić.

Do góry