reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux dziekuje , tez mam taka nadzieje [emoji8]

Nati no w niebieskich to raz mialam raz nie i taak w kolko ... :D
Obys nie potrzebowala [emoji8]

reklama
lux: u mnie dopiero 10 dc, jestem gdzieś na tydzień przed owulacją.

xbum: przyjemnego drinkowania :D Ale czaderski kolor tych testów :D:D:D

luska: u mnie też wieje :/

oleczka: dzięki za kosmitki :D Już czuję, że coś tam rośnie :D Podoba mi się przepis na tocik. Fajny, bo lekki taki będzie. Udanej imprezy. Dużo jeszcze masz do zrobienia?

julia: mam podobną sytuację do ciebie, tylko trochę wszystko mniejsze bo o dzień wcześniej jestem :)

tęczowa: myślę o tobie. Trzymaj się jakoś.

Ja po wizycie. Wiadomości niby korzystne i dobre, ale ja jakoś bez emocji podchodzę. Napaliłam się w poprzednim cyklu, bo były 2 pęcherzyki i dupa z tego wyszła, więc wiecie...Teraz dla odmiany są trzy pęcherzyki większe (takie około 1,1 cm ). Ciekawe ile z nich dotrwa do właściwej owulacji. Endometrium też ok. Porównując z poprzednim cyklem to teraz w 14 dniu powinny być większe niż poprzednio, bo wtedy miały chyba 1,6 cm. Teraz jak mają 1,1 w 10 dniu to do 14 dnia spokojnie powinny być większe niż 1,6.

Idę na kolejny podgląd w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem kiedy, ale muszę się gdzieś wcisnąć.

Dzięki za pozytywne fluidy :)

Jugo chyba jajka ma dorodne i juz m dopadła w drodze powrotnej bo zaginęła w akcji :)

Jula piecz piecz ja przyjadę z kawą :)

Oleczka o kurcze ...czas gna .... a mężu to już wie ? ... no jak białaczka i zawał to powiem Ci ze dr Google pojechał po całości .... no ale tak jak jula mówi w ciąży wszystko skacze ... włącznie z częstymi skokami ciśnienia na otoczenie :) ....

Bum kobito wypierdziel te testy bo one jakieś trefne są ...kup kobito te facelle z rossmana mowie ci,zwykle paskowe one są dobre ....

Karola jak plamienie ?

Ness ,Tęczowa ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

oleczka: dzięki za kosmitki :D Już czuję, że coś tam rośnie :D Podoba mi się przepis na tocik. Fajny, bo lekki taki będzie. Udanej imprezy. Dużo jeszcze masz do zrobienia?

julia: mam podobną sytuację do ciebie, tylko trochę wszystko mniejsze bo o dzień wcześniej jestem :)

Ja po wizycie. Wiadomości niby korzystne i dobre, ale ja jakoś bez emocji podchodzę. Napaliłam się w poprzednim cyklu, bo były 2 pęcherzyki i dupa z tego wyszła, więc wiecie...Teraz dla odmiany są trzy pęcherzyki większe (takie około 1,1 cm ). Ciekawe ile z nich dotrwa do właściwej owulacji. Endometrium też ok. Porównując z poprzednim cyklem to teraz w 14 dniu powinny być większe niż poprzednio, bo wtedy miały chyba 1,6 cm. Teraz jak mają 1,1 w 10 dniu to do 14 dnia spokojnie powinny być większe niż 1,6.

Idę na kolejny podgląd w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem kiedy, ale muszę się gdzieś wcisnąć.

a ja już Cię zdążyłam posądzić o zboczenie z drogi :) ładnie tam chodujesz ... nie ma lipy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

super wiesci, oby ktorys pekl lub niech pekna wszytskie i beda trojaczki hihi

Jugo bardzo ładnie :) byle się nie obijac w tym cyklu:D dziewczyny zaobraczkowane macie jakieś sposoby by obrączki się aż tak nie rysowaly? Cholera jasna mnie trafia. Obrączka K wygląda jak po wubuchu mimo że w pracy sciaga (o co tez się boję bo w końcu zgubi ) moja tez juz ma slad ale od środka dloni wiec jakoś to daje rade przebolec

anula ale do owu daleko , wiec ok jest a w tych mam ulotke , ze takie lekko zabarwione sa negatywne , wiec spoko[emoji14]
Jugo pierwsza moja mysl to trojaczki :D ale zycze by pekl jeden a porzadnie no dobra dwa a porzadnie :)

reklama
Witam :wink:
Jestem i ja :tak: Pozdrawiam :)
w4sq3e3k39ai02bx.png

Do góry