reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka Wlasnie chcialam pisac ze o mnie zapomnialas;)
Co do wynikow nieznam sie ale lekarz mi zawsze powtarzal ze w ciazy nic niebedzie idealne;)
Tort pieknie wyglada ale niemam foremki silikonowej:/ jutro zakupie i postaram sie zrobic;)

Xbum hehe ja jestem tez szybki zawodnik;) niewiele potrzeba ...[emoji12] jaki kolor chcesz zrobic?;)

Oleczka napewno wszystko ponad norme idzie w jakas strone choroby...jesli to nieznaczne podwyzszenie to sadze ze niema co sie martwic;)
Oczywiscie na wizycie pogadaj z ginem;)
Lal 10 tydz. O matko ale zlecialo;)
Tez niemoge uwierzyc ze tak sie skonczylo z Teczowa, mysle o niej ciagle! Mam nadzieje ze sie trzyma kochana;(

Ja jestem ciekawa co tam u Jugo.

luska- u mnie też dziś wieje okropnie , słonko jest ale łeb chce urwać , moje plany dziś to w pracy do 23ciej :-(
Bum- kurde ja już chyba się nie nabiorę na testy z neta w ogóle nic nie pokazywały , a w sama ow kreska i tak była jaśniejsza , to smacznych drineczkow
Moniusia- masz dar przekonywania , ja do mojego robię podejścia ale on jak skała
Lux, Oleczka-może imbir do herbatki pomoże , mi pomagał na mdłości
Karola- to nic tylko się cieszyć ze wyglądasz jak 15 latka :-)
Lux- no tak mówią ze dziewucha odbiera urodę mamie , nie wierze w takie rzeczy ale ładniejsza byłam w ciąży z Maksiem hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati ale te niebieskie opinie byly ze sa nie zbyt fajne :/ ...
No nic obejrze czy mi co pokaze , zaraz zrobie z dzisiaj test bo potem nie dam rady :D

Julia chce przejsc z powrotem do blondu juz na stale[emoji14]

Bum - wiesz chodzi mi o to jak by Ci czasem niepokazywały ow to się nie stresuj :-) ale oby były lepsze i pokazywały grube krechy , czytałam po kupieniu opinie i rzeczywiście prawie same negatywne , a się skusiłam i kupiłam , ale teraz mi ich nie żal i robiłam 3 razy dziennie

reklama
luska- u mnie też dziś wieje okropnie , słonko jest ale łeb chce urwać , moje plany dziś to w pracy do 23ciej :-(
Bum- kurde ja już chyba się nie nabiorę na testy z neta w ogóle nic nie pokazywały , a w sama ow kreska i tak była jaśniejsza , to smacznych drineczkow
Moniusia- masz dar przekonywania , ja do mojego robię podejścia ale on jak skała
Lux, Oleczka-może imbir do herbatki pomoże , mi pomagał na mdłości
Karola- to nic tylko się cieszyć ze wyglądasz jak 15 latka :-)
Lux- no tak mówią ze dziewucha odbiera urodę mamie , nie wierze w takie rzeczy ale ładniejsza byłam w ciąży z Maksiem hehe

nie przelkne nic co ma zwiazek z imbirem blee

Do góry