Oleczkaa920
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Morfologia leukocyty neutrofile% i neutrofile # są lekko ponad normę to co to ? Reszta jest w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przelkne nic co ma zwiazek z imbirem bleeluska- u mnie też dziś wieje okropnie , słonko jest ale łeb chce urwać , moje plany dziś to w pracy do 23ciej :-(
Bum- kurde ja już chyba się nie nabiorę na testy z neta w ogóle nic nie pokazywały , a w sama ow kreska i tak była jaśniejsza , to smacznych drineczkow
Moniusia- masz dar przekonywania , ja do mojego robię podejścia ale on jak skała
Lux, Oleczka-może imbir do herbatki pomoże , mi pomagał na mdłości
Karola- to nic tylko się cieszyć ze wyglądasz jak 15 latka :-)
Lux- no tak mówią ze dziewucha odbiera urodę mamie , nie wierze w takie rzeczy ale ładniejsza byłam w ciąży z Maksiem hehe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom