reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzol testy dobre, nordtest [emoji106] a ceny u nich takie niskie po prostu sa [emoji1]

Dziewczyny nie ma ktoras odsprzedać luteiny dowcipnej???
Moja pani w aptece do końca miesiąca na urlopie, a do gina termin dopiero na 23 lutego [emoji53]

Ciekawe czy w stacjonarnych aptekach maja tego donga z solgar [emoji848]

witam ;-)
używałyście kiedyś tych testów ? aż sie boje co to moze wyjsc za 2 zł :biggrin2::biggrin2:
Zobacz załącznik 794420
Nordtest jest dobry [emoji6]
Mój pierwszy jasieczek [emoji23]
1486368289-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

agnesis ja tylko dupka mam .
Dostalas juz list?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Bum po dupku za dużo plamilam. A listonosz bedzie koło 13 [emoji6]
Nuria w gemini maja, ale chce na dzis [emoji12]
W ogóle to chyba nie solgar tylko swanson.

ja nie mam takiego czegoś, u mnie zeby obszyć dziurkę to sie jakoś przestawia ze maszyna szyje w przód i do tyłu ale nigdy tego nie opanowałam.

Z tych testów miałam amil, pink, quixx i pre - test wszystkie są dobre ale najczulsze jest chyba bobo test i na 100% te z rosmana facelle

Ostatnia edycja:
reklama
Hey dziewczyny
Ja was podczytuje ale nie mam weny do pisania. Brzuch niestety boli okresowo. Jedyny plus, uwaga uwaga : w tym miesiacu zero plamien po progesteronie w ziolach ahahaa [emoji106][emoji106][emoji14][emoji14][emoji14]
Czekam za okresem,ma byc w sobote,poniedzialek....nie wiem..bo u mnie to roznie.
Ten dzien ledwo sie zaczal a ja juz chce,zeby sie skonczyl pogoda za oknem mnie dobija

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry