reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum [emoji110][emoji110][emoji110] nic sie nie bój, bedzie dobrze [emoji1][emoji1]

Dziewczyny a czy to mozliwe,zeby moja.szyjka zaraz po owu az do teraz była nisko i stale otwarta, no czuje cały czas te usta [emoji50][emoji50][emoji50] zawsze wędrowała a teraz 24/24 w tej pozycji [emoji1][emoji1]

Bum bedzie dobrze. Wspomnisz moje slowa [emoji8][emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen a dobrze tak pogrzebalas? Moze z czymś ja mylisz? [emoji38][emoji38]

Wczoraj w ogole wyczytalam fajna ciekawostke, ze jezeli po owu szyjka macicy w pierwszych trzech dniach temperatur jest nisko i otwarta tzn ze do zaplodnienia nie doszlo......

Zreszta , ja juz wiem ze i tym razem nie wypalilo [emoji1][emoji1] bo cycki bola okresowo i zaczynaja kluc mocno ale nie rozumiem.tej szyjki, zamuli£a sie czy co [emoji23][emoji23]

Carmen a dobrze tak pogrzebalas? Moze z czymś ja mylisz? [emoji38][emoji38]

Jak tylko wepchne palec to ona juz jest od razu wyczuwalna. Po owu nigdy nie moglam do francy dosiegnac tak wysoko byla,dopiero przed @ chodzIła w dol. Chyba zakrecona jest jak ja ta szyjka [emoji16]

Agnes mam dla ciebie luteine [emoji4] czy wykupisz sobie ja sama czy ci wykupić i wysłać .

Zaraz napisze więcej

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Agnes mam dla ciebie luteine [emoji4] czy wykupisz sobie ja sama czy ci wykupić i wysłać .

Zaraz napisze więcej

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Cóż to za ekspress.....

Do góry