reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam [emoji477]️[emoji4]
Fajnie jest umieć szyć, takie cuda mozna wyczarować, teraz jest tyle fajnych tkanin, ze nic tylko szaleć [emoji1]
Moja mama ma tez stara maszynę i jest o wiele prostsza w obsłudze niż niektóre nowsze jak widziałam u koleżanek. A do obszywania ma taka specjalna na overlock, ciężka jak cholera a taka plątanina nitek ze niewiadomo w ogóle o co chodzi [emoji23]

reklama
Artemida pochwal się jaką masz bo ja szukam w szarości do swojej sypialni

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam białe meble w sypialni :-)

A to pościel, sorki na jakość :-)
1486360598-aaaaaa.jpeg

1486360718-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

O fajne połączenie bo i trochę czerni jest. Ja to mam bzika na punkcie pościeli

He he no ja mam jeszcze taką rozowo czarna w paski też jest fajna tylko ciemna ale mimo wszystko pasuje do całości

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Ja mam szare ściany w sypialni A meble Biało fioletowe i odcielam to czarnym dywanem. Dlatego zawsze poluje na fajną pościel co uzupelni te kolory

nuriał ładna nowa ta Twoja maszyna, moja ma ze 20 lat może 30 już ma kolor musztardowy ze starości, i również mi mąż wszystkie techniczne rzeczy rozpracowywuje. Mi ona potrzebna jest za zwyczaj rzadko coś tam przeszyć, pościel skrócić, firankę obszyć. Ogólnie wszytko to co jest względnie łatwe i proste do przeszycia, zazwyczaj sie oklnę i na koniec mam dość na jakiś czas, ale za to nie muszę płacić za szycie.

reklama
nuriał ładna nowa ta Twoja maszyna, moja ma ze 20 lat może 30 już ma kolor musztardowy ze starości, i również mi mąż wszystkie techniczne rzeczy rozpracowywuje. Mi ona potrzebna jest za zwyczaj rzadko coś tam przeszyć, pościel skrócić, firankę obszyć. Ogólnie wszytko to co jest względnie łatwe i proste do przeszycia, zazwyczaj sie oklnę i na koniec mam dość na jakiś czas, ale za to nie muszę płacić za szycie.
To jest duża oszczędność teraz wyroby z naprawdę dobrych lub modnych materiałów są strasznie drogie. Cały komplet pościeli dla dziecka to koszt ok 350zł gdzie 1m tego materiału 10zł a wypełnień mam podostawane.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry