reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene to byłby najgorszy okres w życiu wielu kobiet [emoji23]

reklama
Bo moja kolezanka wlasnie sie zastanawia. I nie wie czy tym krzywdy dziecku nie zrobi. No ale jakby tak popatrzec i niczego nie stosowac bo może dziecku zaszkodzic to szlo by oszalec chyba. Oczywiscie mam na mysli takie rzeczy typu wlasnie farbowanie wlosow czy hybrydy. Bo slyszalam ze ich tez niby w ciazy nie powinno sie robic[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hybrydy również można. Co do farbowania to1trymestrze ponoć nie i chyba tylko amoniakiem czy czymś tam ale nie ma przeciwwskazań

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sa jeszcze jakieś farby bardziej naturalne w aptekach, ale nie pamietam nazwy.
Zrobiłam sobie pyszna pomidorówkę, taaaaka kwaśna, az w żeby szczypie [emoji38]
Jeszcze moja sunka cieczke dostała, jakoś bardzo szybko [emoji50]

Agnesis ja tez mam kiepskie paznokcie.
Ci ladnie w blondzie[emoji5] a mialas kiedys juz jakis inny kolor?
Rene dzieki za odpowiedz[emoji5][emoji8]

Nuria miałam mnóstwo odcieni brązu, ale zle to wspominam [emoji12] rudy miałam chwile, ale taki ognisty i tez nie za bardzo. Mogłabym spróbować rudy jakis jasny chłodny.

Jestem:-) żadnej infekcji nie mam, szyjka zamknięta na cztery spusty i ma prawie 4 cm długości, więc nie ma szans, że to wody. Gin powiedział, że faktycznie wodnisty mam śluz i pewnie dlatego, nie mam żadnej infekcji po na bieżąco wszystko w pochwie się oczyszcza. Chyba muszę znowu zacząć chodzić w podpaskach po prostu.

Nati u mnie mały dziś też jajkami świecił, ale zdjęcia dostanę za tydzień:-) Ignaś jajka też ma dorodne ale siusiaczka malutkiego. Mój mąż się śmieje, że czysty ojciec ha ha ha ha. Zdziwiłby się jakby miał wielkiego penisa nasz syn, no bo w kogo :-)

Nuria ja jeszcze włosów nie farbowałam w ciąży ale w marcu będę. Dziecku już to na pewno nie zaszkodzi. W pierwszym trymestrze nie można farb z amoniakiem używać. O hybrydach to nie słyszałam nic ale na pewno można.

Nuria mój chłop też narwany. Tak się drze, że głowa pęka. Ja zawsze ta spokojna i muszę opanowywać sytuację. Ten kontakt to zostaw lepiej.

Carmen chodziło mi właśnie o to, co Mania napisała. Skoro w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywne, to może i paprotki zwiastują ciążę:-) w końcu LH do hcg jest bardzo podobne!

Ooo moja potrafi jak zaczyna się czas jedzenia. Potrafi jeden kęs żuć dosłownie pol godziny A jedna małą kanapkę jeść po półtorej godziny. Szlag murowany. Czasem nie wytrzymam i tak mordę dre ze mopsu jakby wpadli to by mnie w kaftanie wywieźli.
No ale nie da się , no nie da się

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tez tak kurw....ma [emoji45][emoji45][emoji45][emoji45] modli sie kuzwa nad tym jedzeniem.

Ale jak czekolade.je to 5 sekund i nima [emoji1][emoji1][emoji1] od razu w locie pogryziona

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski ratunku. Chcialam odkurzyc i tak przesunelam fotel ze zachaczylam o gniazdko i wypadlo trochę[emoji23] co ja mam z tym zrobic? Wepchnąć to do środka? Kuzwa boję się[emoji23]
1486124499-aaaaaa.jpeg

A ja zawsze wpycham [emoji1][emoji1] bo w kuchni.mi.szwankuje gniazdko, czesto wypada :/ wiec jak cos wale z piąstki [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry