Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hybrydy również można. Co do farbowania to1trymestrze ponoć nie i chyba tylko amoniakiem czy czymś tam ale nie ma przeciwwskazańBo moja kolezanka wlasnie sie zastanawia. I nie wie czy tym krzywdy dziecku nie zrobi. No ale jakby tak popatrzec i niczego nie stosowac bo może dziecku zaszkodzic to szlo by oszalec chyba. Oczywiscie mam na mysli takie rzeczy typu wlasnie farbowanie wlosow czy hybrydy. Bo slyszalam ze ich tez niby w ciazy nie powinno sie robic[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
To i dobrze,ze ja o tym wiem,ze nie jestem sama[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Moja tez tak kurw....ma [emoji45][emoji45][emoji45][emoji45] modli sie kuzwa nad tym jedzeniem.Ooo moja potrafi jak zaczyna się czas jedzenia. Potrafi jeden kęs żuć dosłownie pol godziny A jedna małą kanapkę jeść po półtorej godziny. Szlag murowany. Czasem nie wytrzymam i tak mordę dre ze mopsu jakby wpadli to by mnie w kaftanie wywieźli.
No ale nie da się , no nie da się
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja zawsze wpycham [emoji1][emoji1] bo w kuchni.mi.szwankuje gniazdko, czesto wypada :/ wiec jak cos wale z piąstki [emoji23]Laski ratunku. Chcialam odkurzyc i tak przesunelam fotel ze zachaczylam o gniazdko i wypadlo trochę[emoji23] co ja mam z tym zrobic? Wepchnąć to do środka? Kuzwa boję się[emoji23]
![]()
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom