reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Laski ratunku. Chcialam odkurzyc i tak przesunelam fotel ze zachaczylam o gniazdko i wypadlo trochę[emoji23] co ja mam z tym zrobic? Wepchnąć to do środka? Kuzwa boję się[emoji23]
1486124499-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum- współczuje mdłości

Tynka- pewnie wszystko ok ale lepiej skontrolować , mi raz jakies globulki gin przepisała na 7 dni

Agnesis - śniadanie mistrzów :-)

Nuria - ból zęba współczuje :(, u mnie dziś robię szybką pomidorową i sandacza z ziemniakami
6 kg naturalnie :-0

Carmen- paprotkek sporo , ja tez się czasami drę na moich jak chora psychicznie :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Natii ooo dorodne[emoji23][emoji8][emoji7][emoji3]
Dzol moj tak samo mowi ze zrobi i pol roku mu schodzi. A jak ja zaczne w koncu to robic to zaraz opieprz ze to robie[emoji23]

Moja robiła to samo [emoji23]co za ulga już miałam takie wyrzuty sumienia że się dwa razy wydarłam. Próbuję się opanować, nie chciałabym żeby wspominali moje darcie mordy no ale czasem nie idzie [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja to już uszy zakrywa gowniarka mała

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Juz slysze jego slowa ze jak ja to zrobilam ze az tak wypadlo bla bla bla[emoji23]
Rene w ciazy mozna farbowac wlosy?

Do góry