reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny ja tez czasami jak mordę wydrę to moj mi mówi, ze mnie kiedyś w psychiatryku zamkną. Ale niestety dzieci tak potrafią z równowagi wyprowadzić, ze niech sie cieszą, ze tylko sie wydzieramy. Kiedyś to dostali by po dupie i dopiero byłby płacz [emoji12]
Nuria ja kontakty sama przykręcam, tylko prąd wyłączam cały w domu, w skrzyneczce. Bardzo łatwa sprawa [emoji6]
Nati prawdziwy chłop z jajami [emoji16]

reklama
Agnesis to z moim moglabys piątkę przybic w darciu się[emoji23] chociaz moj pewnie gorszy[emoji23]
On zamiast po ludzku normalnie powiedzieć to sie drze. Ale on ma to po ojcu. Bo on tak samo. Nie mowi tylko sie drze. Ale po co te nerwy od razu?[emoji23]
A nie daj Boze jak mu ktos droge zajedzie, czy go wkurzy wtedy to juz masakra[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jakby w ciazy nie mozna było farbować włosów to bym musiała chodzić z siwymi z przodu, ciemnymi z tylu i blond od dołu [emoji23]
Chociaż zanim zajdę to moze już cały łeb bede miała siwy [emoji12]

Oczywiście ze można

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo moja kolezanka wlasnie sie zastanawia. I nie wie czy tym krzywdy dziecku nie zrobi. No ale jakby tak popatrzec i niczego nie stosowac bo może dziecku zaszkodzic to szlo by oszalec chyba. Oczywiscie mam na mysli takie rzeczy typu wlasnie farbowanie wlosow czy hybrydy. Bo slyszalam ze ich tez niby w ciazy nie powinno sie robic[emoji23]

Nuria ja ogólnie mowię spokojnie i cicho, ale w miarę wkurwienia dźwięki narastają [emoji12]

Agnesis moze nie[emoji23] oby[emoji5][emoji106] ja juz musze niedlugo pomalowac wlosy bo juz odrosty zaczynaja wylazic

Aga ja tez cicho mowie, ale wydrzec to sie moge na maksa[emoji23] moj czasami sie dziwi skad w takim malym cialku tyle sily na darcie[emoji23][emoji23]

A ja muszę sie na paznokcie umówić, bo moje wszystkie sie połamały, nawet w sklepie nie chce mi sie rękawiczek zdejmować [emoji23]
Odrost tez już mam, ale nie wiem czy chce dalej ten blond czy nie... [emoji12]

reklama
Jakby w ciazy nie mozna było farbować włosów to bym musiała chodzić z siwymi z przodu, ciemnymi z tylu i blond od dołu [emoji23]
Chociaż zanim zajdę to moze już cały łeb bede miała siwy [emoji12]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry