reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co do dzieci wkurzajacych dzieci, to ja aż się boję pomyśleć co to będzie jeśli Ignacy odziedziczy charakter po ojcu. Z jednym ledwo wytrzymuje taki wredny, a co to będzie jak mnie dwóch takich będzie wkurzać ....masakra chyba nawet mój anielski charakter nie pomoże.

reklama
U mnie po wizycie ok , szyjka ok , Adaś ok

A tu paczcie jakie wielkie jajca ma :-D
cb7a6e7177ea6b0308c2e479e546805b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Slodkie jajuszka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierzcie, ze nasze dzieci to anioły w porównaniu z moim małym sąsiadem. On codziennie krzyczy jakby go ze skory obdzierali przez kilka godzin, czasami potrafi cały dzien bez przerwy tak płakać, krzyczeć, tupać, rzucać sie na ziemie i rzucać wszystko inne o ziemie. A czasami potrafi tak cała noc z krótkimi przerwami na sen [emoji12][emoji38][emoji106] jestem szczęśliwa ze Kuba był zawsze uśmiechniętym i radosnym dzieckiem. Jak drugie mi sie trafi jak to po sąsiedzku to ja chyba sie wyprowadzę [emoji23]

Dziewczyny, objadlam sie jak [emoji241][emoji241][emoji241] ahahaha
Standardowo jadlam owoce morza i później jeszcze miesa sobie dojadlam, owoce w syropie i na koniec lody jablkowe mmmmmmm.
Malo place w tyg bo na osobe wychodzi 10,80€ bufet czyli je sie do bólu ile chce, sa owoce morza,lazanie, rostbeef,sushi, salatki, losos norweski swiezy praktycznie jest wszystko od a do z , wszystko czego dusza zapragnie.
A nie ukrywam,ze czesto jak mam gotowac to wole isc sie.najesc za niecale 11 euro plus picie osobno.

1486133895-aaaaaa.jpeg

Uwierzcie, ze nasze dzieci to anioły w porównaniu z moim małym sąsiadem. On codziennie krzyczy jakby go ze skory obdzierali przez kilka godzin, czasami potrafi cały dzien bez przerwy tak płakać, krzyczeć, tupać, rzucać sie na ziemie i rzucać wszystko inne o ziemie. A czasami potrafi tak cała noc z krótkimi przerwami na sen [emoji12][emoji38][emoji106] jestem szczęśliwa ze Kuba był zawsze uśmiechniętym i radosnym dzieckiem. Jak drugie mi sie trafi jak to po sąsiedzku to ja chyba sie wyprowadzę [emoji23]

Biedna matka tego dziecka :/

Carmen ja tez lubie takie restauracje, choć u mnie na wsi nie ma, to w rożnych krajach bywałam i zawsze jedlismy do upadłego, a pózniej umieralismy z przejedzenia [emoji23]

Carmen o kurcze ale pyszności. Cudownie to wygląda, jakby mówiło " ZJEDZ MNIE "

Agnesis a myślałam, że moja 3letnia siostrzenica ma ataki histerii...oj jednak przy twoim sąsiedzie to ona jest grzeczna.

Agnes od niedawna wlasnie otworzyli ta restauracje i zawsze jest wpip ludzi.
Najlepsze jest to,ze sie zre do bolu [emoji1][emoji1][emoji1] na mnie zawsze sie patrza bo zasuwam z trzema-czteroma talerzami naraz. A po drugie zglodnialam, ide zjesc cos bo mam wrazenie ze.to jedzenie spaliło mi sie w zoladku [emoji23][emoji23]

Gdyby sie go nagrać dało to bym Wam pokazała, ale musiałabym cały dzien spędzić na klatce, bo w mieszkaniu słabo słychać [emoji23] dzis wlasnie młody ma taki dzien, ze slysze jego histerie od rana i slysze to non stop, teraz to ma chyba jeszcze atak szału dodatkowo, bo to nie jest taki płacz jak sie płacze i szlocha. Nawet moj Kuba mówi, ze nie lubi tych dzieci z gory, bo nie moze przez nich spać.

reklama
Wcale mu sie nie dziwie,ze nie moze spac.
W ogole niektore dzieci jak wrzeszcza to jeszcze maja takie drazniace donosne glosy.....ja.bym oszalala [emoji45][emoji54][emoji54][emoji54]

Agnesis a co oznacza bardzo niska szyjka ?? Juz ze dwa dni jest nisko ze praktycznie jak wkladam paluch to juz ja czuje [emoji1] i taka rozlaz£a mi sie wydaje i prYpomina otwarte usta....

Do góry