O to może i ja kawę wypije...Czy tylko mi sie tak nic nie chce? Normalnie nia mam sil na nic. Doslownie. Cianienie chyba spadło bo pije 3 kawe i nic
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Słoñce owu się pewnie zbli_a wielkimi krokami [emoji106]Patrzcie, takich to jeszcze nie mialam [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
![]()
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Niech mnie ktoś trzyma żebym nie zabiła swojego syna. Jego zadowolenie z denerwowania mnie doprowadza mnie do szału. Najchętniej postawiłabym na nim krzyżyk, i olała jego lekcje i niech się dzieje co chce. Odpuszczę sobie dzisiaj do jutra mi przejdzie :/
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Fanka BB :)
Tak,dokładnie skontroluj to dla swietego spokoju.Carmen no ja pierwsze o czym pomyślałam to, że chyba wody mi się sączą. Pocieszam się tylko tym, że takie wodniste upławy to ja mam już z półtora tygodnia i gdyby to były wody, to już bym była dawno po porodzie, a ja żadnych skurczy nie mam. W sumie poza tym to nic się nie dzieje więcej. Mimo wszystko za godzinę idę do lekarza, niech mnie zbada. Od tego kurde jest, a ja tydzień do wizyty na pewno bym nie wytrzymała.
Ale piękne paprotki! Jak się będę o drugie starać, to też sobie kupię tą Afrodyte:-) może te paprotki po owu świadczą o ciąży!
Wiesz,ze jak ja zobaczylam ta wodę,to tez nie mialam skurczy. Dopiero jak podlaczyli do ktg to bylo widac. Jak mnie przeniesli na sale to skurcze ruszyly pelna para,tak sie balam wtedy a oni mi mowili ze mam sie nie denerwowac :/ .....eh brZydkie wspomnienie.
U ciebie moze po prostu taki sluzik.jest.
U mnie najpierw wykonali test,ktory wyszedl pozytywny i swiadczyl o wodzie,ktora sie saczyla z woreczka od malej ...
Carmen24
Cos ty,ja dopiero co po owu [emoji1][emoji1] jaka ciaza. Czekam na cykl z "magicznym clo" [emoji1][emoji1]Carmen no ja pierwsze o czym pomyślałam to, że chyba wody mi się sączą. Pocieszam się tylko tym, że takie wodniste upławy to ja mam już z półtora tygodnia i gdyby to były wody, to już bym była dawno po porodzie, a ja żadnych skurczy nie mam. W sumie poza tym to nic się nie dzieje więcej. Mimo wszystko za godzinę idę do lekarza, niech mnie zbada. Od tego kurde jest, a ja tydzień do wizyty na pewno bym nie wytrzymała.
Ale piękne paprotki! Jak się będę o drugie starać, to też sobie kupię tą Afrodyte:-) może te paprotki po owu świadczą o ciąży!
Carmen24
Kochanie moje heheee owu byla w pon bo chodzic nie moglam. Temp w gorze czyli juz po [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] wiec nie wiem czy owuSłoñce owu się pewnie zbli_a wielkimi krokami [emoji106]
Carmen24
Może bedzie szybciej o te 3 dni [emoji54][emoji54]![]()
Witajcie
To mój test owu z dzisiaj 9 dc
Taki mia/am w zeszłym cyklu w 12 dc a owu była w 15 dc
Czyli będzie prędzej...?
Hmmm ciekawe ile jajec zes nachodowala [emoji50]
Carmen24
Eeeh Majka, dzieci sa kochane ale i tez wkurw....jace :/Niech mnie ktoś trzyma żebym nie zabiła swojego syna. Jego zadowolenie z denerwowania mnie doprowadza mnie do szału. Najchętniej postawiłabym na nim krzyżyk, i olała jego lekcje i niech się dzieje co chce. Odpuszczę sobie dzisiaj do jutra mi przejdzie :/
Do tego jeszcze hormony..... wstrzymaj sie do jutra jak mowisz
reklama
No ale masz nadal wysoki poziom lh, a to różnie mówią [emoji16][emoji12]Kochanie moje heheee owu byla w pon bo chodzic nie moglam. Temp w gorze czyli juz po [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] wiec nie wiem czy owu![]()
U Bum był wysoki, i jest fasolka
Ja będę wierzyć za Viebie i trzymać kciuki, mimo wszystko [emoji16][emoji110][emoji110][emoji110]