reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patrzcie, takich to jeszcze nie mialam [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1486117715-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Słoñce owu się pewnie zbli_a wielkimi krokami [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

1486122125-aaaaaa.jpeg

Witajcie

To mój test owu z dzisiaj 9 dc
Taki mia/am w zeszłym cyklu w 12 dc a owu była w 15 dc
Czyli będzie prędzej...?

Niech mnie ktoś trzyma żebym nie zabiła swojego syna. Jego zadowolenie z denerwowania mnie doprowadza mnie do szału. Najchętniej postawiłabym na nim krzyżyk, i olała jego lekcje i niech się dzieje co chce. Odpuszczę sobie dzisiaj do jutra mi przejdzie :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen no ja pierwsze o czym pomyślałam to, że chyba wody mi się sączą. Pocieszam się tylko tym, że takie wodniste upławy to ja mam już z półtora tygodnia i gdyby to były wody, to już bym była dawno po porodzie, a ja żadnych skurczy nie mam. W sumie poza tym to nic się nie dzieje więcej. Mimo wszystko za godzinę idę do lekarza, niech mnie zbada. Od tego kurde jest, a ja tydzień do wizyty na pewno bym nie wytrzymała.

Ale piękne paprotki! Jak się będę o drugie starać, to też sobie kupię tą Afrodyte:-) może te paprotki po owu świadczą o ciąży!
Tak,dokładnie skontroluj to dla swietego spokoju.
Wiesz,ze jak ja zobaczylam ta wodę,to tez nie mialam skurczy. Dopiero jak podlaczyli do ktg to bylo widac. Jak mnie przeniesli na sale to skurcze ruszyly pelna para,tak sie balam wtedy a oni mi mowili ze mam sie nie denerwowac :/ .....eh brZydkie wspomnienie.
U ciebie moze po prostu taki sluzik.jest.

U mnie najpierw wykonali test,ktory wyszedl pozytywny i swiadczyl o wodzie,ktora sie saczyla z woreczka od malej ...

Carmen no ja pierwsze o czym pomyślałam to, że chyba wody mi się sączą. Pocieszam się tylko tym, że takie wodniste upławy to ja mam już z półtora tygodnia i gdyby to były wody, to już bym była dawno po porodzie, a ja żadnych skurczy nie mam. W sumie poza tym to nic się nie dzieje więcej. Mimo wszystko za godzinę idę do lekarza, niech mnie zbada. Od tego kurde jest, a ja tydzień do wizyty na pewno bym nie wytrzymała.

Ale piękne paprotki! Jak się będę o drugie starać, to też sobie kupię tą Afrodyte:-) może te paprotki po owu świadczą o ciąży!
Cos ty,ja dopiero co po owu [emoji1][emoji1] jaka ciaza. Czekam na cykl z "magicznym clo" [emoji1][emoji1]

Niech mnie ktoś trzyma żebym nie zabiła swojego syna. Jego zadowolenie z denerwowania mnie doprowadza mnie do szału. Najchętniej postawiłabym na nim krzyżyk, i olała jego lekcje i niech się dzieje co chce. Odpuszczę sobie dzisiaj do jutra mi przejdzie :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Eeeh Majka, dzieci sa kochane ale i tez wkurw....jace :/
Do tego jeszcze hormony..... wstrzymaj sie do jutra jak mowisz

reklama
Kochanie moje heheee owu byla w pon bo chodzic nie moglam. Temp w gorze czyli juz po [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] wiec nie wiem czy owu :)

No ale masz nadal wysoki poziom lh, a to różnie mówią [emoji16][emoji12]
U Bum był wysoki, i jest fasolka

Ja będę wierzyć za Viebie i trzymać kciuki, mimo wszystko [emoji16][emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry