reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patrzcie, takich to jeszcze nie mialam [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

1486117715-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Idealne ! [emoji41]Wiesz co robić [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
W Australii przyszedl na świat chłopczyk ktory ważył ponad 6 kg, matka urodzila go naturalnie[emoji46][emoji23][emoji5]
1486118134-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria u nas większy, chyba 8kg sie jakis czas temu urodził.
Carmen to moze były dwa pecherzyki, a gin zauważył jeden. Nie wiem. Bzyknij sie dla pewności i tyle [emoji1][emoji1][emoji1] ale poszłabym tez na usg sprawdzić czy pękł. Chyba ze liczysz na cykle z clo, to na spokojnie poczekaj i idź do gina po receptę [emoji6]

Nuria u nas większy, chyba 8kg sie jakis czas temu urodził.
Carmen to moze były dwa pecherzyki, a gin zauważył jeden. Nie wiem. Bzyknij sie dla pewności i tyle [emoji1][emoji1][emoji1] ale poszłabym tez na usg sprawdzić czy pękł. Chyba ze liczysz na cykle z clo, to na spokojnie poczekaj i idź do gina po receptę [emoji6]

Poczekam na clo. Moze Bog wynagrodzi mnie podwójnie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh miałam ochotę na jajka w majonezie, ugotowałam jajka, a majonezu nie ma [emoji23][emoji23] co za pech [emoji12]

Carmen no ja pierwsze o czym pomyślałam to, że chyba wody mi się sączą. Pocieszam się tylko tym, że takie wodniste upławy to ja mam już z półtora tygodnia i gdyby to były wody, to już bym była dawno po porodzie, a ja żadnych skurczy nie mam. W sumie poza tym to nic się nie dzieje więcej. Mimo wszystko za godzinę idę do lekarza, niech mnie zbada. Od tego kurde jest, a ja tydzień do wizyty na pewno bym nie wytrzymała.

Ale piękne paprotki! Jak się będę o drugie starać, to też sobie kupię tą Afrodyte:-) może te paprotki po owu świadczą o ciąży!

reklama
Czy tylko mi sie tak nic nie chce? Normalnie nia mam sil na nic. Doslownie. Cianienie chyba spadło bo pije 3 kawe i nic

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry