reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kabel satelitarny można puścić i schować za listwą podłogową ...
Tak tylko ja nie mam tam nigdzie kontaktu a muszę mieć do tv , dekodera itp przedluzacza nie będę pyszczala przez cały pokój przecież... [emoji52]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Ścianki sa z karton-gips + okablowanie jest w innym miejscu i gniazdka do podłączenia , tam nie ma nic [emoji17]
Mam juz dość.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Na katon gipsie może wisieć tv tylko trzeba zakupić specjalny stelaż ...do tego w g-k można wieszać tylko trzeba się w stelaż wbić ...ci co montowali powinni wiedzieć na jakiej jest wysokości ..

Ja tez duzo kombinowalam jak wyprowadzi sie brat meza to zostaje nam cala gora 3 pokoje lazienka kuchnia korytarz i duza klatka i poddasze jest ogromne wiec juz sie nie moge doczekac jak sie wyprowadza w tym roku maja kryc dach i wstawic okna wiec mysle za dwa trzy lata zostaniemy sami[emoji5]

A to (____)____) :/
No dupa blada ... Będę myśleć i kabinowac [emoji4]

...życie cudem jest...

Bumek szkoda, że wcześniej nie pomyślałaś to by ci przewody podciągnęli tam w tym G-K i kontakt i gniazdo TV i nawet neta ...u mnie tak zrobili. Do tego drzwi zawsze robi się otwierane do tego pomieszczenia, które jest większe ...nie robi się otwieranych do mniejszych pomieszczeń ..

Bumek szkoda, że wcześniej nie pomyślałaś to by ci przewody podciągnęli tam w tym G-K i kontakt i gniazdo TV i nawet neta ...u mnie tak zrobili. Do tego drzwi zawsze robi się otwierane do tego pomieszczenia, które jest większe ...nie robi się otwieranych do mniejszych pomieszczeń ..
Drzwi to nie problem taki ...
Trudno no , dam radę jakoś najwyżej rodzina P nie będzie przychodzić [emoji23]

...życie cudem jest...

reklama
Do góry