Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tylko ja nie mam tam nigdzie kontaktu a muszę mieć do tv , dekodera itp przedluzacza nie będę pyszczala przez cały pokój przecież... [emoji52]Kabel satelitarny można puścić i schować za listwą podłogową ...
Na katon gipsie może wisieć tv tylko trzeba zakupić specjalny stelaż ...do tego w g-k można wieszać tylko trzeba się w stelaż wbić ...ci co montowali powinni wiedzieć na jakiej jest wysokości ..Ścianki sa z karton-gips + okablowanie jest w innym miejscu i gniazdka do podłączenia , tam nie ma nic [emoji17]
Mam juz dość.
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
No dupa blada ... Będę myśleć i kabinowac [emoji4]A to (____)____) :/
Drzwi to nie problem taki ...Bumek szkoda, że wcześniej nie pomyślałaś to by ci przewody podciągnęli tam w tym G-K i kontakt i gniazdo TV i nawet neta ...u mnie tak zrobili. Do tego drzwi zawsze robi się otwierane do tego pomieszczenia, które jest większe ...nie robi się otwieranych do mniejszych pomieszczeń ..