reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny!

U mnie za oknem piękne słońce. To standard ostatnio, ale z każdą godziną pogoda potrafi się bardzo zmienić, wiec się nie przywiązuję do niej :)

julia: niech się ładne jajca pokażą na usg :)

tęczowa: tulam.

nessi: udanego dnia :) U mnie gin też mówi, że od pewnego czasu obserwują dużo strat wczesnych ciąż :/ Jednak styl życia, stres, chemiczne jedzenie, powietrze...to chyba wszystko wpływa na to co się dzieje z naszymi organizmami :/

nati: powodzenia na podglądanku :)

lux: dobrze, że starasz się łapać chwile odpoczynku. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy co będzie kumaty i szybko złapie co i jak :) Umówiłaś się już do gina?

tynka: coś jest na rzeczy z trojaczkami, bo znowu natrafiłam na info, że się urodziły :D Tym razem w łodzi :D

xbum: jeden dzień to nadgonisz, najwyżej zrób dzisiaj dwa[emoji14]Żeby się suma zgadzała :D

karola: jak samopoczucie? Zbierasz siły na glukozę? ;)

kruczyca: coś wymyślisz :D A do zakopcą kiedy jedziecie? Jakoś teraz niebawem chyba?

anula: co tam? Jak tam? Poranny spacer z pieskiem zaliczony? :)

moniusia: jak sytuacja na froncie @?

luska: co dzisiaj masz w planach?

U mnie powoli dni płodne wchodzą na całego :D Dzisiaj ostatni dzień clo. Żeby tylko były jajca w piątek...a jak nie to już wiem, że w weekend zaszaleje z winem[emoji14]I to nie będzie jeden kieliszek czy dwa :D Reset będzie :D

Udanego dnia :)
Sniadanko zjedlismy dopiero potem jade do babci,
Ja pamietam swoj dzien slubu najpierw po bukiet i kwiaty do wlosow potem fryzjer makijaz jak wrocilam do domu to prasowalam koszule nic nie moglam jesc pol gratki zjadlam spac w nocy nie moglam oczko poszlo mi w ponczochach cud ze mialam zapasowe welon nitka poszla dobrze ze mialam dlugi wiec zlapalam suknia mi leciala tak schudlam pamietam ze kropilo ale jak jechalismy do slubu rozpogodzilo sie i nie bylo goraco bo 25 stopni a tydzien wczesniej kumpela miala 35[emoji5] zanim pojechalismy z moja swiadkowa wypilismy piersiowke bo tak mi rece lataly w kosciele maz pomylil slowa przysiegi ale mowia ze to na szczescie na weselu nie wypilam kieliszek na wejsciu potem juz tylko woda bo astma ale o 7 rano dopiero polozylam sie spac bylo cudnie ale sukienka na dole byla czarna ach te wspomnienia[emoji7]

reklama
bez powodu rycze, jade z pracy i becze, ogladam film i becze, siedze w pracy i becze :laugh2:
tacy ludzie maja dzieci na pokaz wiesz? bo tak trzeba dla zasady i uwazaja, ze sa lepsi, ze moga dawac rady, ze ktos ma im uslugiwac, ale nie daj sie i juz, masz swoje zycie i pokaz im, co o nich myslisz!

Haha :) ale dobrze, że to takie pozytywne beczenie :) :) :)
Już się nie daję... pokazałam już, że mam swoją rodzinę, z resztą kiedyś jej to na pisałam, że niedługo zostaniemy rodzicami, i żeby dała nam normalnie żyć..
Chyba ma dziewczynę satysfakcję, że już prawie 4 lata od tego smsa, a my dalej nic :)
Żałuję trochę też później, że pokazałam moje słabości dot. starań o dziecko.. że opowiadałam teściowej jak mi cieżko, bo ona wszystko swojej córce..
Jak się z nią spotykam to mam wrażenie, że robi mi na złość... opowiada o małym, i takie słówka, że aż niedobrze się robi.. piszczy przytula go, i taka ważna siedzi.. aj szkoda gadać... tak jak mowisz to takie na pokaz...
A czasami "ojej, ja mam juz dosyc tego dziecka, niech ktos je ode mnie zabierze,! ja musze odpoczac' rozdwojenie jaźni. Raz tak raz tak.

Haha :) ale dobrze, że to takie pozytywne beczenie :) :) :)
Już się nie daję... pokazałam już, że mam swoją rodzinę, z resztą kiedyś jej to na pisałam, że niedługo zostaniemy rodzicami, i żeby dała nam normalnie żyć..
Chyba ma dziewczynę satysfakcję, że już prawie 4 lata od tego smsa, a my dalej nic :)
Żałuję trochę też później, że pokazałam moje słabości dot. starań o dziecko.. że opowiadałam teściowej jak mi cieżko, bo ona wszystko swojej córce..
Jak się z nią spotykam to mam wrażenie, że robi mi na złość... opowiada o małym, i takie słówka, że aż niedobrze się robi.. piszczy przytula go, i taka ważna siedzi.. aj szkoda gadać... tak jak mowisz to takie na pokaz...
A czasami "ojej, ja mam juz dosyc tego dziecka, niech ktos je ode mnie zabierze,! ja musze odpoczac' rozdwojenie jaźni. Raz tak raz tak.
wiesz co pamietam jak przedtem rok walczylam i nic, przed pierwsza ciaza bylo to samo i bylo to samo przed ta ciaza, ze szwagierka triumfowała gdy dostalam @, gdy mowilam ze chce isc do lekarza, ze ta tarczyca mnie martwi, ze czuje, ze mam zle hormony, ze nie urodze nigdy dziecka i ona sie cieszyla w duchu...i dla niej ta moje obecna ciaza jest takim szokiem, ze nie moze dojsc do siebie i czuje, ze nie dojdzie i bedzie zawsze patrzec krzywo na moje dziecko i mnie i mowic w myslach jak moglas mi to zrobic?! jak moglas zajsc gdy ja pragne i moj facet mi odmawia?! ma do mnie zal, ja to wiem i jest mi jej zal, ale co ja za to moge, ze ja jestem w ciazy a ona nie?!

Baby to jednak zawistne istoty...
Lusia u mnie też latania przed samym ślubem było. Wstalam sobie o 8 coś tam zjadlam później po suknie ma drugi koniec miasta, po kwiaty, zawiesc do domu wziąć winietki i inne duperele, K tort urodzinowy przemeczac, pojechać do hotelu rozstawic to wszystko jeszcze pozmieniać trochę ustawienie I krzesla, a i tak do fryzjera idąc na piechotke byłam godzinę wcześniej niż byłam umowiona bo mialam na 11 a ja o 11.20 juz z gotowa fryzura do domu jechałam taksowka i się ponad 2h w domu nudzilam ;) jeszcze poprasowalam wszystko wszystkim, o 13.30 siadlam do malowania się a o 14.20 samochód po nas pojechał i jeszcze czekalam na nich :D

Mnie boli kazda ciaza w rodzinie i teraz jest w ciazy mojej mamy siostra 42 lata 3 dziecko dziewczynka na maja ma termin a ja unikam jej jak moge i na chrzciny tez nie jade

Jugus miło że pytasz .... chociaż ty jedna :) .... żyje żyje .... w sumie nic się nie dzieje .. kolejny cykl leci,biorę w nim tylko wieska i inofem ,m bierze ten profertil - skład ma w sumie ubogi,oby dzialanie było ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugus miło że pytasz .... chociaż ty jedna :) .... żyje żyje .... w sumie nic się nie dzieje .. kolejny cykl leci,biorę w nim tylko wieska i inofem ,m bierze ten profertil - skład ma w sumie ubogi,oby dzialanie było ....

Hej kochana :* Mój też brał profertil :) Polepszyło się troszku :) ruchliwość szczególnie.
Czekamy na dobre wieści :)

reklama
Hej kochana :* Mój też brał profertil :) Polepszyło się troszku :) ruchliwość szczególnie.
Czekamy na dobre wieści :)
Hey Myszeczko .. noo adrlolog kazał brać i juz w sumie nie chce nas widzieć wiec chyba jest ok :) .. wiesz .... myślę o was i kurcze jestem z ciebie dumna :) strasznie się ciesze ze jesteście po pierwszym spotkaniu w OA .. mysli będzie dużo,będą wątpliwości ,strach,pytania bez odpowiedzi ale mimo to pamiętaj ze zawsze możesz się wygadac,wypłakac,dostaniesz tu wsparcie ..a mimo to bedziecie mieli najwspanialsze i najbardziej kochane dziecko na świecie :) i to będzie wasze dziecko ... wiesz ze bylabym gotowa podjąć identyczna decyzję ....

Do góry