reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula: no wreszcie! Stęskniłam sie :) Profertill ma bardzo dobre opinie :) Będzie dobrze!

nati: o no super informacja. A ty sie martwiłaś, że owu nie bedzie :D Teraz &&&&&& :)
Jugus chyba że względu na cenę hehe :) a ty jutro podglądanko :) oj ciekawa jestem coś tam wychodowala :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: on przede wszystkim ma bardzo dobry skład. Ilość składników jest porażająca. Ja swojemu to kupię jakby się okazało, że jednak czeka nas lui. Tak, żeby sobie nasionka jeszcze podrasował. Myślę, że jak jeszcze przez 3 cykle nie wyjdzie to jedziemy już na lui. Tylko przed tym musiałabym drożność zrobić, ale to się zrobi :)

Dziewczyny mnie nie było kilka godzin a tu produkcja pełną parą idzie normalnie :D

anula , przecież ja też zawsze o Ciebie pytam ;)

Nati to czekamy na rozwoj sytuacji teraz czy ktoś sobie tam domek tworzy czy co :)

Jugo piękne pecherzyki muszą być na te bliźniaki :)

Jaa to się nawet nie zastanawiam co u mnie , się dzieje choć prawy jaknik to mi tak pulsuje trochę i lekko
poboli ...
Nic no jestem skazana na
siebie :D

Ja byłam z małą na zakupach , jutro moja przyjaciółka przyjeżdża do mnie , więc trzeba jakieś winko jeszcze kupić[emoji14]

Jugo my też ustalilismy ze jak do sierpnia się nie uda to po wakacjach iui .... zresztą androlog kazał cobysmy sobie dali czas z min. 3mc .... a droznosc-powiem ci ze ja osobiście chce coby mi zrobiono .. będę gina o to cisnela .. bo kurcze ten jajowod był pękniety a jednak potem przez miesiąc resztki tam zalegaly wiec cuda mogą się tam dziać ....a tego się obawiam .....

Nati mój brał przed pierwszym badaniem ten Fertilman także u nas nie zadziałał ....potem brał androvit plus i l-karnityne i po kolejnym badaniu była znaczna poprawa .....

Bum ja wiem ja wiem :) chciałam cie sprowokować tylko :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

reklama
Do góry